I jak wrażenia po odcinku? Mnie po prostu wgniotło w fotel i nie mogę wyjść z szkoku.
"Padło na Moire chyba tylko dlatego,że Thea będzie w przyszłości ciekawszą postacią i wymyślą dla niej już coś innego"
W rzeczy samej - córa Merlyna może zaoferować wiele choćby za sprawą swojego prawdziwego ojczulka.
Odcinek świetny nie spodziewałem się że Moira zginie (czemu to nei była Laurel :( ) trochę mnie zaskoczyła Sara z tą gadką że już koniec z nimi itp. pewnie teraz Oliver będzie znowu z ta Laurel której nie trawie. Bardziej mnie zastanawia jak pokonają Slade marzy mi się epicka walka między Arrow a Slade, ale trochę to bd naciągane, ponieważ jak Arrow i Sara nie dają rady Roy'owi to co dopiero Mr. Wilsonowi. Wydaje mi się że stworzą ten lek Roy będzie żył długo i szczęśliwie z Theą (chociaż też mnie denerwuje) a Slade stanie się zwykłym człowiekiem. Zastanawiam się czy Moira chcąc powiedzieć coś o Marlyn miała na myśli to że on nadal żyje.
A jest jakaś żeńska postać która cię nie denerwuje? Pewnie Felicity:) Laurel wychodzi na prostą i wydaje mi się że postać ta powoli przestanie był tak nienawidzona:)
Laurel nie zginie, bo jest drugim Black Canary w komiksie i w serialu też na pewno. W trzecim sezonie na pewno już ją zobaczymy w Team Arrow. Pytanie tylko kiedy, bo na pewno będzie przez kogoś szkolona, a to trochę odcinków pewnie zajmie. Ja Sarry nie znosiłam. Felicity mi nie przeszkadza dopóki łączy ją tylko przyjaźń z Oliverem. Jednak wkurzają mnie Olicity....
Niestety to chyba ostatni odcinek, który powoduje opad szczeny w drugim sezonie.
obejrzałem dziś już chyba z 5 odcinków :) i ciągle mam niedosyt....
2x20 zdecydowanie numer 1 !
21 - dobry... szczególnie konfrontacja Olivera i Laurel.. chociaż nie podobało mi się to, że Olivera zabrakło na pogrzebie Moiry. Ciekaw jestem co będzie w finale...
Mnie osobiście finał zawiódł. Nie jest zły ale liczyłem na mocne zakończenie a wg mnie lepszy był finał pierwszego sezonu... Szczególnie to w jaki sposób potoczył się wątek Slade niekorzystnie wyływa na ocenę finału. Ale bez spoilerowania:) Może Tobie przypadnie do gustu:)
eh... właśnie wyczytałem, że Slade przeżyje.... :/ chociaż chciałem żeby zginął, no ale w sumie to o czym by był ten 3 sezon? ;)
Trzeci sezon prawdopodobnie nie będzie opowiadał o postaci Slade'a w ogóle. Może tylko o jego ... (uff bez spoilera:)). Trailer pokazał, że głównym wrogiem w trzecim sezonie będzie Ra's al ghul. Ciekawy też się zapowiada wątek Malcolm'a, który ma być chyba w stałej obsadzie. No i szkolona przez niego Thea przejdzie pewnie na ciemną stronę:)
masz jeszcze jakieś spoilery odnośnie 3 sezonu?
co do finału to jestem po :) i bardzo mi się podobał.. no może tylko kwestia Slejda, osobiście chciałem żeby zginął, ale ogólnie cały odcinek i sam finał był świetny.
i co teraz czekamy do października? :((
Tak czekać trzeba:) Jeśli nie oglądałeś pierwszego odcinka Flash'a to warto oglądnąć. NIe ma cudów ale całkiem niezle się zapowiada no i Arrow jest też w tym odcinbku. Co do spoilerów to jest cały temat poświęcony nowościom które ludziem uda się gdzieś odnależć lub usłyszeć. Tu masz link do tego tematu: http://www.filmweb.pl/serial/Arrow-2012-644652/discussion/Spoilery%2C+czyli+co+w +dalszych+odcinkach,2335838?page=8#post_12378927
No ciekawie może być. Szczególnie, że trzeci sezon ma wyglądać zupełnie inaczej niż dwa poprzednie:)
Sara sie na pewno pojawi. Pytanie tylko w ilu odcinkach. Na razie mowa jest tylko chyba o 3 lub 5 ale nie pamietam dokładnie. Chyba drugi odcinek nowego sezonu ma mieć tytuł "Sara". A co do Felicity to widzowie mają poznać jej przeszłość. Bedą retrospekcje poświęcone Felicity.