PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=644652}

Arrow

2012 - 2020
7,3 64 tys. ocen
7,3 10 1 63889
6,0 13 krytyków
Arrow
powrót do forum serialu Arrow

Obejrzałem tak pobieżnie bez napisów,bo mnie ciągnęło :) No i mamy kilka zwrotów akcji.Nie będę tu opisywał,poczekam,aż obejrzę z napisami,ale profilaktycznie daję w tytule spojler,bo wiadomo.W każdym razie,kilka rzeczy wyjaśnili,mamy już mały zarys tego,co będzie w 3 sezonie i takie tam smaczki.No i jedyne,co napiszę to to,że Thea pojechała z Merlynem w siną dal,zapewne w celu odbycia treningu.

mario_1981

Szczerze mówiąc odcinek mnie rozczarował. Zapowiadał się przedni finał, niestety nie udało im się tego wykonać. W tym sezonie były lepsze odcinki od tego finałowego... Szkoda bo wg mnie finał 1 sezonu był lepszy.

fabian103

Jak oglądam wybuchy w tym serialu, to mam wrażenie, że seriale z lat 70-80 tych miały lepsze efekty specjalne. Chociażby taka Drużyna A.

fabian103

Dupy nie urywa,ale jak pisałem,jeszcze nie obejrzałem dokładnie,z napisami,więc się wstrzymam z komentarzami.Przenieśmy się z ewentualną dyskusją w temat kolegi Foxx,bo nie ma sensu pisać o tym samym w dwóch tematach.On założył pierwszy,więc niech będzie.
http://www.filmweb.pl/serial/Arrow-2012-644652/discussion/Fina%C5%82+sezonu+S02E 23,2446504

mario_1981

Masz rację:) Pisałem tu bo w tamtym temacie zxdecydowana większość jest bardzo zadowolona z odcinka. Ale nie ma sensu pisać w 2 tematach:D