cześć mam pytanko odnośnie shado jestem obecnie na odcinku 19 sezonu 2 i coś mi tu nie pasuje
zastanawiam się dlaczego zabili tak szybko shado jak ona była główną bohaterką w komiksie arrow
bo przecierz ona związała się z oliverem i urodziła mu syna co on później przejął pałeczke po tacie
oliverze jako Green Arrow więc dlaczego tu tego niema tylko jakieś gówno kręcące się w przeręblu
powiem wam szczerze że to mnie mocno wku**ia
Twórcy odbiegają mocno od komiksu. Poza tym wciąż mogą ją jeszcze wskrzesić, wprowadzając League of Assassins i Ras al Ghula mogą wprowadzić Lazarus Pit, a jakie ona ma właściwości chyba każdy wie.
Mi to nie przeszkadza, nawet to wyszło serialowi na dobre, bo jest nieprzewidywalny. Tak po za tym to w komiksie wogle wyspy nie było,
Mi też podobają się zmiany wzg komiksu, zawsze możesz zostać czymś zaskoczony. A co do wyspy to komiksów z GA w New 52 nie czytam, ale coś mi się obiło o uszy, że w New 52 jest wyspa.
Ja new 52 nie czytałem to nwm ;d czytałem i czytam poprostu główną serie z Green Arrow.
Jest. Warto sięgnąć po run Lemire bo...bo to Lemire i ciężko o komiks który spaprał. Jego run zaczyna się wraz z #17 numerem, i wszystko co było przedtem(1-16) zostało wymazane.
tu chodzi o to że nie było takiej wyspy jak w serialu.
Komiksowych wersji jest kilka.
Green Arrowem też był gość o nazwisku Hawke(chyba) to był syn olivera ale matką nir była shado tylko jakaś panna oliego. On w sumie to był taki pies na baby xD
W innej wersji komiksu Shado miała romans z Robertem i urodziła Olivierowi przyrodnią siostrę no ale to tylko taka ciekawostka ;)