PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=644652}

Arrow

2012 - 2020
7,3 64 tys. ocen
7,3 10 1 63887
6,0 13 krytyków
Arrow
powrót do forum serialu Arrow

Mianowicie niepotrzebne skupienie się na wątkach miłosnych chociaż Olicity nie jest takim złym pomysłem:) Ja chce więcej akcji z wyspy, więcej Slade Willsona a niej romantyzmu i Laurel. Mogilby przystopować z tą Liga Cieni\ Zabójców. Chociaż marzy mi się gościnny występ Liam Neeson`a

ocenił(a) serial na 9
kontousuniente

Liam w arrow?? daj Boże, ale raczej producentów na niego nie stać, bo stał się topowym aktorem w ostatnich latach...

ocenił(a) serial na 9
kontousuniente

Powiem od siebie, że najlepiej by było, gdyby Laurel została uśmiercona, niestety ta postać jest tak odpychająca, że każdy jej występ w 2 sezonie boli. W filmach superhero, jak i serialach niestety dominuje romantyzm, choć sam nie wiem czemu. W każdym filmie mamy bohatera, ukochaną, ona często jest porywana, torturowana, ktoś chce ją zabić, tego się trochę za dużo zrobiło. Oli + Felicity i koniec amorów, a będzie dobrze.

Lordnar

Jedyny wątek "romantyczny" podobał mi się w serialu Misja w Czasie. Przekomarzanie głównego bohatera z tą rosyjską Panią profesero genialne:) Fajnie gdyby Oliver i Felicity tak się przekomarzali:)