Czy ktoś może widział w zwiastunie moment, kiedy Ray mówi, że "Oliver Queen is the Arrow" i Felicity pyta i co z tym zrobi, a ten na to, że go powstrzyma... WTF, dlaczego? Bo jest zazdrosny, że Arrow chroni Starling City, a to on chce być jedynym obrońcom tego miasta, czy co... Nie czaję, ktoś coś wie więcej na ten temat?
no widziałam, pewnie to będzie taka jego pierwsza reakcja na tę wiadomość, ale rzeczywiście porywa się z motyką na księżyc, ciekawe jak to się dalej potoczy :)
https://m.youtube. com/watch?v=0qmQQrQsjEA to zwiastun, który był pokazany na Paleyfest niedawno, słaba jakoś, ale niektóre rzeczy można dostrzec, np, jak Shado (???), Ray'a detektywa Lance'a w jaskini Oliver'a (??) i inne szokujące zdarzenia... *usuńcie spację przed 'com'*
Wydaje mi się że to Ras powie Lancowi że to Arrow zabił Sarę.Dlatego będzie go znów chciał za wszelką cenę złapać :D
a mi się wydaje, że powie, że jak Arrow i reszta nie przestaną działać w mieście to Liga zabójców zmiecie miasto i dlatego Lance powstrzymuje Arrowa no i przy okazji tożsamość Arrowa Ra's mu ujawni, chociaż już kiedyś mogła Laurel to powiedziec, ale Lance'a wtedy to nie obchodziło
Też się nad tym zasatanwiam. Przeciez Palmer nie miał nic do Arrowa wręcz przeciwnie i to wszystko ma się zmienic tylko dlatego że dowiedział się kim na prawdę jest i będzie zazdrosny czy coś ?? Watpie. Nie wiem może to będzie miała związek z tym, że ma ktoś umrzeć w najbliższych odcinkach bliski Oliverowi i on sie trcohę ,,wkurzy'' i zacznie rozrabiać ?? haha nie wiem sama
No właśnie ja też nie wiem o co chodzi :/ i podejrzewam, że to Lance zginie... Ostatnio w internecie oglądałam jakiś filmik i to był wywiad z Amell'em i z Lance'm (nie wiem jak się nazywa aktor) i Lance powiedział coś, że on i tak niedługo umrze, czy coś... Nie wiem sama 0.o weird...
No on coś ma z sercem i wogule to jak Lance sie dowie, że Oliver to Arrow ? Kto mu ma powiedzieć ? Bo za dwa tygodnie Liga ma go porwać i to będzie miało coś wspólnego z tym, że on sie dowie ?
Arrow powinien lecieć chociaż razy w tygodniu -.-
tu może chodzić o tą jego narzeczoną Annę, bo w sumie ona zginęła podczas oblężenia miasta przez armię Slade'a z Miracuru i Ray będzie pewnie go obwiniał to :P
To będzie sprawka Rasa.Za atak na burmistrza będzie odpowiadał fałszywy arrow przez co wszyscy go będą chcieli schwytać.To będzie jednym z powodów powrotu do wytropienia go przez Lanca i odnalezienia jaskini arrowa.
Skąd wiesz? Ale dlaczego Ra's to zrobi? Żeby zmusić Olivera by został jego zastępcą, czy co...?
Było w opisach do odcinków o walce arrow vs arrow,co samo przez siebie mówi że będzie jakiś fałszywy.Do tego z bohatera miasta do poszukiwanego przestępcy nie skacze się tak nagle.Merlin mówi w trailerze Oliverowi że to nie prośba tylko żądanie Rasa.Będzie chciał jak najbardziej pogrążyć Quenna by ten nie miał wyboru.Wątpliwe by Lance nagle znów chciał zdemaskować Arrowa tylko z tego powodu że nie powiedział o śmierci jego córki.Myślę nawet że Ras może powiedzieć kapitanowi że to Arrow zabił Sarę ;)
Moim zdaniem słowa Raya wcale nie muszą odnosić się do Olivera. Dwie różne sceny mogły zostać połączone, aby uzyskać fałszywe wrażenie. Tak było już wiele razy w trailerach "Arrow".
Przed chwilą właśnie do tego samego wniosku doszedłem. Nawet Felka może mówić to w innym sensie, o tym co zamierza z tym zrobić.
Może Ray chce powstrzymać fałszywego Arrowa, detektywa Lance czy kogokolwiek, te trailery tak są robione żeby mieszać i nakręcać ludzi.
To samo z tym wejściem do ich jaskinii, może to też były 2 różne sceny.
Pewne wg mnie jest to, że Lance w końcu będzie wiedział kto jest Arrowem.
Właśnie sie zastanawiam o co chodzi z tymi wszystkim przebierańcami. Bo na zwiastunie Oliver walczy nie z jednym a z kilkoma i na moje oko są z lig i. Wydaje mi się że to właśnie Ra's powie Lancowi o Oliverze i wyśle swoich zabójców aby go udawali. Wszystko po to aby odwrócić od Olivera każdego sojusznika, zepsuć opinie publiczną choć sama nie wiem ten gość jest jakiś skomplikowany :D
Właśnie ja też już sama nie wiem, czego się spodziewać w następnych odcinkach... Wszystko się tak pokomplikowało... Za dużo bohaterów się pojawiło i w ogóle, każdy w gronie Olivera chce być bohaterem (Roy - spoko, nawet go lubię, ale nie mogę znieść Lourel jako Black Canary, no nie mogę...) I w ogóle jakoś brak mi pierwszych odcinków... I akcja Felicity z tym całym Ray'em, zlitujcie się...
Choć w sumie to Oliver już kilka razy wyznawał Felicity miłość, a ta nigdy nie powiedziała nic na temat odwzajemniania jego uczuć, więc chyba wszyscy fani Olicity muszą się pożegnać z tym relationshipem... W sumie to bym chciała, żeby byli razem... Bo nie chcę, żeby jakimś cudem Oliver znów się spiknął z Lourel... Tak, tak, wiem, że w komiksie Green Arrow był z Black Canary, ale jak wiemy serial różni się od komiksu, więc wcale tak nie musi być...
Tylko się denerwuję przez ten serial, za dużo emocji xD
hahaha no wyśle im moje rachunki za leczenie xD Palmer jest nawet spoko ale też nie znosze jego wątku z Felicty. Ogólnie cały 3 sezon jest jakiś dziwny. Szczególnie Oliver.