PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=644652}

Arrow

2012 - 2020
7,3 64 tys. ocen
7,3 10 1 63887
6,0 13 krytyków
Arrow
powrót do forum serialu Arrow

Stacja zapowiedziała, że serial okazał się sukcesem i będzie kolejny sezon. Serial faktycznie bardzo
dobry, a kolejny sezon powinien być jeszcze lepszy.

Szejku

To dopiero połowa 1 sezonu. Jak na razie serial ogląda się całkiem przyjemnie. Jednak mam nadzieję, że wydarzenia na wyspie znajdą ciekawe wyjaśnienie. Na razie scenarzyści dość skomplikowali sprawę i stworzyli ciekawą mocną intrygę. Tak naprawdę od tego jak ją sprostują wg mnie zależy całokształt 1 sezonu.

veect0r

Wiesz jak narazie z dialogow wynika ze na wyspie jest od pol roku (w ostatnim odcinku Wilson powiedzial cos w stylu "jak przezyles tu pol roku" czy cos w ten desen) , wiec jeszcze na pewno sporo rzeczy sie wydarzy na samej wyspie bo zostalo jeszcze ponad 4 lata samej historii z wyspy , nie liczac nazwisk ktorych jest jeszcze multum w notesie ;p Ale w pierwszych odcinkach jakos szybciej ta akcja nabierala tempa scigal tych zbirow prawie w kazdym odcinku i ciagle jakas akacja a teraz jakby troche zwolnila akcja "wlasciwa/terazniejsza" i wiecej jest akcji z wyspy , ogolnie bardziej mnie ciekawi sama wyspa niz akcja z miasta , ale to kwestia gustu ;p

Darthalex

Ostatni odcinek sporo rozjaśnił jeżeli chodzi o wyspę. Chociaż sam serial jak by trochę zwolnił tak jak mówisz. Ale to chyba nawet lepiej. Wyszedł na pełnej ***** kogo miał zaciekawić tego zaciekawił i wciągnął teraz coś tam rzeźbią.

Szejku

Wiedziałam, że Arrow dostanie kolejny sezon, ale tak czy owak dobrze to czytać.
Na tvbythenumbers już widziałam informację.
Szkoda tylko, że ani słowa na temat Nikity :(.

Szejku

No to było raczej pewne, ale dobrze już wiedzieć na 100%.
Podają też, że aktorka grająca Felicity będzie od nowego sezonu w stałej obsadzie, co mnie bardzo cieszy ;)

Piotrek099

Ma się pojawić podobno Roy Harper. To będzie ciekawe.

Szejku

Dla zainteresowanych zwiastun
http://www.youtube.com/watch?v=nSiUsUCs1eQ&feature=player_embedded#!

Szejku

Do przewidzenia, CW potrzebuje takiego serialu po Smallville. I bardzo dobrze dla fanów SuperHero.
Po 14 odcinku widać, że jednak jest jakieś światełko w tunelu dla serialu i mam nadzieję, że teraz już poziom będzie przynajmniej taki jak w tym odcinku.

KaraThraceHM

Serial już jest dobry, jedyne co przeszkadza to nienajlepszy miejscami scenariusz, słaba gra aktorów i chaotyczność niektórych scen. Zbyt szybko się to dzieje. Dlatego bardzo liczę, że w drugim sezonie wyeliminują te wady.