PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=644652}

Arrow

2012 - 2020
7,3 64 tys. ocen
7,3 10 1 63887
6,0 13 krytyków
Arrow
powrót do forum serialu Arrow

Pierwsze dwa sezony były bardzo dobre. trzeci i czwarty to dno i metr mułu. Co sie stało? Przestałem oglądać ten serial na rzecz przewijania go (retrospekcje to przewijam z automatu bo kompletnie nic nie wnoszą). Zmienili się twórcy czy zmniejszyli budżet? Teraz to żenada nie da się tego oglądać.

ocenił(a) serial na 7
Gregor4567

Podłączam się

ocenił(a) serial na 8
Gregor4567

Serial nigdy nie był rewelacyjny ale fakt pierwsze dwa sezony oglądało się bardzo przyjemnie i miało kilka naprawdę dobrych odcinków , co się stało? Myślę że pierwszą poważnym błędem było podłączenie Arrow do Flasha przez co serial nagle zmienił swoją konwencje , przez co moim zdaniem stracił swój urok. Czytałem również że scenariusz trzeciego sezony był zmieniany na kolanie ,bo zaczęły się kłopoty z prawami do postaci przez co uśmiercono takie postacie jak Dead-shot , Amanda Waller itp przez wyszedł jeden wielki bałagan.

ocenił(a) serial na 1
kubala102

Natknąłem się na plotki że scenarzyści dwóch pierwszych sezonów przeszli do innej ekipy (Legends of Tomorrow) i zastąpili ich idioci. To by tłumaczyło obniżenie poziomu serialu.

ocenił(a) serial na 10
Gregor4567

Teraz tego gówna sie oglądać nie da. ALe nie tylko polacy nakrzekają. Pod promami nowych odcinków amerykanie uważają jak tak samo jak my

ocenił(a) serial na 1
TyrionLanister

ale mimo to oceniasz na 10? :D Ja po pierwszych dwóch sezonach dałem 9 potem ocena spadała wraz ze wzrostem żenady

ocenił(a) serial na 10
Gregor4567

To raczej za 2 pierwsze sezony