W sumie nie wiem,czy jest jakieś ogólne forum tutaj,na którym można by wylać trochę pomyj na ludzi odpowiedzialnych za cały ten zakątek filmowy,więc tu napiszę,ale bardzo nie podoba mi się obecna szata graficzna.Nie można nic znaleźć,zrobiło się nieprzejrzyście.Dobrze było,jak było.Komuś się chyba nudziło.Wszystko pozmieniali,ale ten nieszczęsny plakat został.To jest dopiero klasa sama w sobie.
Dziękuję za uwagę i jeśli są jeszcze jacyś zniesmaczeni,to zapraszam do dyskusji.
Masz moje poparcie. Dodam tylko, że strona nie jest już tak "przejrzysta" i strasznie powoli się ładuje. Wcześniej hulało elegancko, a teraz nie potrafię normalnie zjechać na dno strony. Szarpie i się wiesza. Może ktoś też tak ma?
Zgadzam się. Napiszę więcej: wszędzie biel, wszędzie biel, co to będzie, co to będzie.. cholewa, nie cierpię jaskrawych kolorów :/ Od siebie dodam, że 'wizualnie' jak następują zmiany na FW to jest coraz gorzej, powaga.. Poza tym czuję się, jakbym przeglądał FW na smartfonie aniżeli lapku (nie wiem, ale chyba tym się 'ten ktoś' kierował przy.. zrobieniu czegoś tak świetnego :/)
Popieram! Straszna kicha!Komu to ma służyć? W sumie tylko przeszkadza i trzeba się ciągle na nowo przyzwyczajać.