PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=644652}

Arrow

2012 - 2020
7,3 64 tys. ocen
7,3 10 1 63904
6,0 13 krytyków
Arrow
powrót do forum serialu Arrow

Mam pytanie, dotyczące postaci, która ma się niby pojawić a Arrow: Constantine. Kto to jest i jakie zdolności posiada ? I co on ma do Sary i Thei ?

ocenił(a) serial na 9
359

Jest to inny bohater z uniwersum DC.
John Constantine to znający czarną magię, wytrwały łowca demonów i mistrz okultyzmu. Jego los po śmierci jest przesądzony, mężczyzna trafi do piekła. Mimo iż jest potępiony, postanawia walczyć z demonami i za wszelką cenę chronić niewinnych. Wykorzystuje więc swoje nadnaturalne zdolności, aby podróżować po kraju w celu odnalezienia zagrożeń, które mogą doprowadzić do zagłady ludzkości.

Co do 5odcinka, to "Opis odcinka sugeruje jednak, że John Constantine będzie próbował ratować przywróconą do życia Sarę Lance. To właśnie problemy z Sarą i jej zachowanie sprawi, że Oliver zadzwoni do dawnego przyjaciela, który doskonale zna się na sprawach magii i na demonach. Tym przyjacielem będzie właśnie John Constantine."

ocenił(a) serial na 8
marchewsz

Czyli sprawi po prostu, że Sara i może jeszcze Thea będą normalne/ takie jak kiedyś. Dzięki :)

ocenił(a) serial na 7
marchewsz

miło by było gdybyś rację miał/a. Chociaż mam nadzieję że Sarze nie uda się pomóc. Przywrócenie jej do życia to według mnie ogromny błąd.

użytkownik usunięty
akam91

Raczej naprawa jednego z największych błędów w serialu. Teraz tylko ubić Laurel i wszyscy będą szczęśliwi.

ocenił(a) serial na 7

dokladnie