PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=644652}

Arrow

2012 - 2020
7,3 64 tys. ocen
7,3 10 1 63887
6,0 13 krytyków
Arrow
powrót do forum serialu Arrow

Mam problem otóż dowiedziałem się, że będzie dużo crossoverów pomiędzy serialem Arrow i Flash. Obecnie oglądam 2x015 i ma ich być sporo od 3 sezonu Arrowa. Flasha nie chcę oglądać bo nie lubię tej postaci..

Czy jest gdzieś lista wypisanych crossoverów abym nie stracił cennych wątków bohaterów z Arrowa? Lubie Diggle i Felicity i nie chcę takiej sytuacji, że np. oglądając arrowa stracę ich wątki czy samego arrowa.

Proszę o pomoc.

ocenił(a) serial na 8
Azazell

więc tak w odc 1x04 Flasha będzie Felicity, później duży crossover Flash odc 1x08, Arrow 3x08, póżniej w odc 1x18 Flasha pojawi się znowu Felka i Ray (nowa postać od sez3), no i w odc 1x22 Flasha na koniec pojawi się Oliver, tak samo Flash pojawi się w 3x23 Arrow
jak cos to pisz jeszcze:) ale uwazam ze powinienes dac szanse Flashowi bo serial jest naprawde dobry i sie rozkreca :)

ocenił(a) serial na 10
Azazell

Nie musisz oglądac crossoverów w serialu "flash" bo są tak zrobione że się uzupełniają ale na przykład w "flash" nie pojawia się nic nowego i znaczacego dla "arrow" i odwrotnie

ocenił(a) serial na 8
lida4051

no do tej pory nie ale na przykład nadchodzący crossover 2x08 Flasha i 4x08 Arrow juz bedzie połączony w jedną całość...
dlatego lepiej przecierpiec odc Flasha aby pozniej sie nie pogubić :)

ocenił(a) serial na 7
Azazell

Skoro jesteś na 2 sezonie Arrow to najgorsze przed tobą ;) i może 3 sezon przekona ciebie do flasha:)