PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=644652}

Arrow

2012 - 2020
7,3 64 tys. ocen
7,3 10 1 63883
6,4 11 krytyków
Arrow
powrót do forum serialu Arrow

Na trailerze główny bohater musi ćwiczyć bez koszulki? Czy zobaczymy kiedyś po prostu atletycznego bohatera czy nadal będą to nabite i naoliwione przystojniaki, które mało wspólnego mają z realizmem.

katedra

Odpowiem na twoje pytanie. Arrow to serial produkowany przez CW, telewizję której głównymi odbiorcami są kobiety, a właściwie to nastolatki. To chyba wyjaśnia wszystko.

katedra

Atletycznym nie jest się ot tak. Trzeba trenować. Czemu bez koszulki? Sam jak ćwiczę na siłowni, mam koszulkę, ale jak w domu, samotnie, też ćwiczę bez koszulki, bo tak jest wygodniej. Czemu przystojniak? Bo to bohater, ktoś kto ma imponować. Brzydal nie będzie imponował. :D

katedra

a ja mam taką odpowiedź: komiksowa estetyka rządzi się swoimi prawami. Z tego co pamiętam to każdy komiksowy bohater jest napakowany jak całe życie wdupiał szpinak. Realizm w adaptacjach komiksowych to ciężka sprawa i niedoścignionym wzorem pozostaje "Mroczny Rycerz". Ciągle. Jak będzie z "Arrowem"? Zobaczymy ale zapowiada się ciekawie.. W każdym razie napakowani goście bez koszulki są nieodłącznym elementem tego typu filmów jak skąpo odziane, piękne panie. A czepianie się takich rzeczy to jak czepianie się czemu Bond ma tyle gadżetów i każda na niego leci. Trochę niedorzeczne.

katedra

Kwestia gustu - akurat przystojniacy mnie nie denerwują, wręcz przeciwnie. Za to denerwuje mnie to, ze w wielu filmach lub serialach pokazują cycki, ale z kolei mojemu chłopakowi to nie przeszkadza.