pamiettam jak w 2sezonie byla zazdrosna o Sare i zaczela cwiczyc i juz jej przeszlo? w sumie czemu Oliver nie moglby jej nauczyc samoobrony itp?
Emily Bett Rickards cały czas trenuje. Ma tego samego trenera co Willa Holland. W wywiadach z czerwca czy lipca jej bicepsy było już całkiem widoczne
http://images.franchiseherald.com/data/images/full/6753/emily-bett-rickards-and- caity-lotz.jpg
Prawdopodobnie więc służy to jakiemuś celowi. Amell w trakcie Q i A mówił, że Oliver byłby przeciwny jej trenowaniu. Według logiki Olivera oznaczałoby to większe ryzyko, jakby brała czynniejszy udział w akcjach. Ale pragnienia Olivera to jedno, a co będzie to drugie. Być może Felicity cały czas trenuje, tylko nie ma tego na ekranie. Nie zdziwiłabym się, gdyby pomagał jej Roy. On nie zawsze słuchał Olivera i raczej zrozumiałby Felicity.
ale mi nie chodzi o to ze mialaby brac udzial w akcjach tylko dla wlasnej samoobrony moglby ja nauczyc kilku ciosow. a moze cwiczy w tajemnicy przed nimi?? :) hehe
fajnie było by zobaczyć jak Oliver trenuję Felicity ale to się nigdy nie stanie.
Jak dla mnie był to jedno-odcinkowy motyw z bycia zazdrosną o Sarę, stąd też te nauki które, przynajmniej na ekranie bo z tego co widzę wyżej może być inaczej, takie krótkie.