PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=644652}

Arrow

2012 - 2020
7,3 64 tys. ocen
7,3 10 1 63889
6,0 13 krytyków
Arrow
powrót do forum serialu Arrow

Stoi 10m od gościa, z którym chodziła i długo zna, 1m od swojej własnej siostry i dalej ich nie potrafi rozpoznać? XD Really?

pitixpl

tu chodzi o to ze serial jest dopasowywany pod komiksy a nie pod rzeczywistosc, dlatego tez nie rozpoznala siostry czy olivera

ocenił(a) serial na 7
duundersztyc

Ok, ja i tak podchodzę do tego serialu na naprawdę dużym luzie i nieraz traktuję go jako serial komediowy.

pitixpl

Ona to jeszcze nic , ale jej ojciec przecież to policjant/detektyw i albo udaje ze nie wie, albo jest taki mało inteligentny.

ocenił(a) serial na 7
krystynalubicz8

W ostatnim odcinku w scenie dzwonienia do strzały chyba sie czegoś zaczyna domyślać

HandOfSorrow_filmweb

Raczej lekko się zdziwił, że mam Oliviera dzwoni do niego w tym samym czasie co on do Arrow.

ocenił(a) serial na 7
HandOfSorrow_filmweb

Mi się wydaje, że on po prostu uznał to za przypadek. Chociaż to też było zabawne.

krystynalubicz8

przecież policjant domyślał się od samego początku, że Arrow to Oliver. Tylko go zmylili jak Digg się przebrał za Arrowa. Z resztą myślę, że on i tak swoje wie, tylko nic nikomu nie mówi.

pitixpl

co do rozpoznawania... Superman to dopiero bujda. Zdejmował okularki i nikt już nie wiedział, że to on. Arrow przynajmniej ma kaptur na głowie i maskę na oczach. Poza tym jak coś mówi to włącza modulator głosu.