PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=644652}

Arrow

2012 - 2020
7,3 64 tys. ocen
7,3 10 1 63886
6,0 13 krytyków
Arrow
powrót do forum serialu Arrow

Hej, tak się zastanawiam, czy nie wrócić do oglądania serialu, bo zrobiłem sobie przerwę podczas midseasonu, czyli ostatni odcinek, który oglądałem to był ten, w którym
pojawił się główny(?) przeciwnik Quinna chyba Black Arrow (?), no i tu moje pytanie, czy serial jakoś się rozwinął potem? Bo nie ukrywam, że nie trzymał mnie jakoś specjalnie
w napięciu przez te pół sezonu, ale przyjemnie się oglądało. Tak się w sumie zastanawiam, czy wziąć się za to, czy lepiej poświęcić czas na Smallville (kończę 4 sezon),
kontynuowanie Supernatural (to też przerwałem jakoś w połowie obecnego sezonu), co myślicie?

sz_szostak

Zaczelam ogladac Smalville i musze przyznac, ze tak mnie nie wciagnal jak "Arrow", wiec moim zdaniem na pewno warto.

binky

"Smallville" to jeden z moich ulubionych seriali. W końcu to serial o Supku. Ma swoje słabe momenty, ba sezony nawet ale w ogólnym rozrachunku jest naprawdę wart czasu.

sz_szostak

Moim zdaniem warto. Arrow miał w pewnym momencie straszną zadyszkę, aż się odechciało oglądać, ale teraz zrobiło się ciekawiej, wskoczyło sporo wątków które muszą zostać wyjaśnione (nie chcę ci tutaj spoilerować).

sz_szostak

Teraz się rozkręciło i powiem szczerze nieźle trzyma w napięciu.

sz_szostak

Oczywiście że warto !