Raczej nie zobaczymy już w serialu Slade'a ponieważ twórcy podobno dostali zakaz używania tej postaci :(((
Jeśli to prawda, to ręce opadają.Pewnie istniało ryzyko, że poziom serialu mógłby niebezpiecznie wzrosnąć.To i tak dobrze, że go nie zabili w serialu.Dobre i to.
Mogę prosić o link?
Nie mogę znaleźć nigdzie tego newsa, a raczej wszystkie czytam.
Plus ostatnio czytałem artykuł o tym że Manu Bennet najpierw mówił że nie podoba mu się kierunek w jakim poszli twórcy ale chciałby wrócić jakby trochę zmienili.
Tak samo Amell w jakimś wywiadzie przyzał że brakuje im tego co było w serialu za czasów deathstroka.
proszę bardzo http://m.filmweb.pl/news/Deathstroke+na+d%C5%82u%C5%BCej+zawita+do+kinowego+uniw ersum+DC-115710 ja czytam wszystko bo wchodzę tutaj codziennie :D
No proszę, nawet on widzi, że zrobili z tego serialu pasztet.A zawsze mówiłem, że jeszcze będziemy wspominać stare dobre czasy z pierwszego i drugiego sezonu.Nawet najsłabsze odcinki z tamtych sezonów były lepsze, niż te obecne, niestety.Trafiają się teraz niezłe, ale to już nie to.Przez ten zafajdany filmik, pozabierali z serialu same najlepsze postacie.
Mając to na uwadze, to pewnie sporo osób tutaj ubolewa, że nie zabrali Laurel i nie obsadzili jej w filmie.A ja, gdybym miał wybierać, to za Slade'a odał bym im Felicity, niech ją zabierają.
Ja mam tylko cichutką nadzieję, że kiedy przewali się ta cała zabawa z filmami, to jednak Slade powróci do seriali, ale wtedy pewnie już nie z Manu, bo znając życie, wypnie na nich tyłek, jeśli oczywiście będą go jeszcze chcieli do tej roli.Jak dla mnie, to jednak powinni go dać do filmu, bo i tak w masce chodzi, więc co za różnica? Należy mu się za to, co zrobił w Arrow.Do tej pory nie wiem, czy w końcu w SS będzie Deathstroke, czy nie, ale zapewne nie będzie tam zbytnio wyeksponowany.Główne gwiazdy, to wiadomo, Lawton, Harley i Joker.