PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=644652}

Arrow

2012 - 2020
7,3 64 tys. ocen
7,3 10 1 63887
6,0 13 krytyków
Arrow
powrót do forum serialu Arrow

Ok 33 minuta z kawałkiem... Tak się zastanawiam sobie, może akurat palił w kominku i dostał nagłe wezwanie, ale nawet wtedy bym wziął ze sobą uzi np :)

dathor

Może to była pałka teleskopowa.

Nidril

To był pogrzebacz. pałkę taką widziałem kilka dni temu, solidna rzecz, pewnie lepiej by pasowała nawet :)

dathor

Może po prostu lubi walczyć pogrzebaczem tak samo jak nasz główny bohater łukiem ;D

Summer_Wine

Ha ha ha ha ha :) Jak lubi pogrzebać ludziom w głowach mógł zostać psychologiem... :) Ale faktycznie, może lubi pogrzebacze, nie mam jak się doczepić w sumie do tej odpowiedzi hahahahaa :)

dathor

Szkoda, że nie radził sobie na tyle sprawnie z tym pogrzebaczem jak Oliver z łukiem ;D

Summer_Wine

Ano nie radził, nie radził, ale może był uzdolniony w innych dziedzinach... Może wielkim poetą był i dorabiał sobie jako stróż nocny?

dathor

I pewnie pisał poematy o pogrzebaczach ! xd

Summer_Wine

I widocznie nie znał zasady: pióro silniejsze od pogrzebacza... Szczególnie, jeśli jest częścią strzały :)

dathor

Hahaha dobre !

Summer_Wine

Szukałem odpowiedzi tyle dni na Twoją ostatnią wypowiedź, i niestety nasuwa mi się jedna obecnie: trzeba ten wątek zamknąć. Na całe szczęście pozostaje mnóstwo innych, do zobaczenia zatem...

dathor

Owszem. Chyba tylko to nam pozostaje, ale pamiętaj gdy tylko zobaczysz pogrzebacz skontaktuj się ze mną, będzie kolejny temat do dyskusji ! :> Do zobaczenia w innych tematach ;]