Też sądzę, że nie, a gdyby jednak to bym ich chyba zamordowała!!
!!
Według mnie CW pozbędzie się "Emily Owens" i "Beauty and the beast".
Niby likwiduje się tylko dwa, ale z chęcią wyrzuciłabym także "Hart of Dixie".
Nie wiadomo jeszcze, jaki będzie "Cult" * jeszcze nie sprawdziłam kiedy jest dokładnie premiera, o-ow *,
ale mam nadzieję, że coś z tego będzie.
Beauty and the Beast także dostał reszte sezonu ;D całe 22 odcinki ;D Plotkara odchodzi,ale nie wiem czy to się liczy do kasacji ?
"Emily Owens" wyrzucą na bank, tylko nie teraz, dostanie pełny sezon, to oczywiste.
Przecież inaczej musieliby czymś to zastąpić, a widać, że to raczej niemożliwe...
"Beauty and the Beast" też na pewno.
W ogóle była kiedyś taka sytuacja na CW, że jakiś serial nie dostał pełnego sezonu??
Co do GG to finałowy sezon był już ustalony wcześniej, czyli jak sama nazwa mówi, nie będzie kolejnego sezonu.
Niektóre seriale nie mają powiedziane, że jest sezon finałowy, więc u nich wciąż jest szansa.
Aha. To musiał być ten serial wieelką kiichą.
A niedawno tak właściwie zaczęłałam się, że tak powiem interesować atacją CW i rating'ami.
Beauty and the Beast jest kiszkowaty... pierwszy odcinek i już miałam go dość.
Arrow natomiast wciąga. Nie ejst najwyższych lotów, ale jako rozrywka wieczorna jest całkiem ok.
Myślę, że w tym roku jest więcej gorszych produkcji niż Arrow i ma duże szanse na drugi sezon.
Puki co oglądalność jest całkiem wysoka wiec pierwszy sezon jest nie zagrożony ,a o drugim jeśli będzie miał powstać zapewne dowiemy się przy odcinkach przyszłorocznych (jeśli taki stan się utrzyma to pewnie będzie S2)
Skąd to pytanie w ogóle? Przede wszystkim oglądalność jest bardzo dobra tym bardziej w przypadku nowości. A jeśli oglądalność jest dobra to nie ma powodu do anulowania produkcji. Poza tym to jest serial na podstawie komiksu i zainteresowanie jak widać jest spore i jeśli będzie utrzymywał poziom jak do tej pory to może powstać coś na miarę "Smallville", BTW też wyprodukowane przez stację CW. Myślę więc, że 2 sezon będzie, a później już z górki...
Wlaśnie chodzi o to by nie powstało coś jakl Smallville.ktore bylo bytem jakiegoś niespelnionego scenarzysty.Wszystko bylo przeinaczone odjechane od ogólnej konwencji z Arrow dzieje się to samo(mam nadzieję że sie mylę).Twórcy mocno namieszali z wątkami poszczególnych postaci i narazie nie widzę sensownego wyjścia z sytuacji(jako fan komiksów),ogolnie przyjęta konwencja też była by dobra ale nie stacja CW musi zrobić po swojemu pod kasę.Wielu fanow komiksów ogląda ten serial i mogą być zawiedzeni dalszymi posunięciami scenarzystów.
Liczę, że serial się rozwinie,dojrzeje, że to co teraz oglądamy jest jedynie powierzchownym przedstawieniem bohaterów po to by w dalszej części móc wejść w głębsze relacje wydarzenia i akcję.