PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=644652}

Arrow

2012 - 2020
7,3 64 tys. ocen
7,3 10 1 63887
6,0 13 krytyków
Arrow
powrót do forum serialu Arrow

Boże widzieliście zdiecia z olicity , zwiastun 9 odcinka , czy FeliCity zginie ?!?!? :(

Gwen198

nie widziałem ale jakby tak się stało to byłby to dla mnie wspaniały spóźniony mikołajkowy prezent

ocenił(a) serial na 9
greet

zgadzam sie, od 3 sezonu Felicity jest bardzo irytująca

ocenił(a) serial na 10
Gwen198

Nie bój się :-) nie zginie kręca teraz 13 odcinek i Emily jest na Planie... nagrywa właśnie sceny z Donna :-)
ale na pewno zostanie ranna- dlatego Oliver znów zacznie zabijać

MagdaLena121

Wkurzony oliver... no mam nadzieję żę będzie ciekawie.

ocenił(a) serial na 10
greet

chodza plotki ze Oliver będzie współpracować z DD- ale jakim cudem miało by do tego dojść to nie wiem. Jedyne wytłumaczenie to takie ze być może pojda na jakiś układ- Darkch uratuje Felke( na pewno ma jakies swoje sposoby) a Oliver przestanie z nim walczyc tylko do niego dołączy

ocenił(a) serial na 10
MagdaLena121

Ehh miałem nadzieje że umrze. Najbardziej irytująca postać w tym serialu

Gwen198

Gdyby miała zginąć to nie robili by wątku z ukrywaniem dziecka Olivera przed Felicity.
Btw Ja nie rozumiem czemu on to ukrywa, przecież mógłby jej powiedzieć, ona nikomu się nie wygada - wszyscy szczęśliwi.

Glonojad16

Ja też tego nie rozumiem, bo ona i tak się pewnie o tym dowie i znowu będzie drama.
Ostatnio odnoszę wrażenie że scenarzyści robią z tego serialu telenowele.

ocenił(a) serial na 10
Glonojad16

Barry mu powiedział ze ona Go zostawiła... a tak naprawdę ona nie zostawiła Go przez dziecko tylko dlatego ze nie był z nia szczery... ale Barry trochę namotał... wiec Oliver woli jej nie mówić bo nie chce jej stracic. Wkurza mnie takie cos... p co wogole to komplkowac? niech sobie zyja razem szczęśliwi bez zadnych dramatów... no ale widać tak się nie da

ocenił(a) serial na 9
Gwen198

Widziałem zdjęcia, ale Felka nie zginie. O ile dobrze pamiętam, to Oli w tym odcinku, będzie miał zupełnie inną, ciekawą interakcję z Felicity :D

ocenił(a) serial na 9
lexus123

to dobrze bo lubię ich jako parę :D

ocenił(a) serial na 9
Gwen198

No i właśnie apropos PARY.... Chyba już wiesz o co mi kaman ? (SPOILER).... :D Spacer, atmosfera, kolano i to najważniejsze pytanie :D

ocenił(a) serial na 9
lexus123

haha nie

ocenił(a) serial na 10
lexus123

No ale niestety potem będzie jazda limuzyną i krach.... Amell powiedział ze to najbardziej dramatyczna scena jaką Nagrał... będzie dużo krwi i bólu....:-(

ocenił(a) serial na 7
MagdaLena121

..a ja myslalam ze najbardziej dramatyczną scene jaką musiał grac to pokazanie ,,miłości'' Olivera do Laurel;p

ocenił(a) serial na 10
agueda0712

haha;-p Diablico ;p ale coś w tym jest ;-p

ocenił(a) serial na 7
MagdaLena121

Cała ja;D

Temat się skończył wiec przypominało mi się jak dobrze było tu pisać zanim przenieślismy się na nowe forum haha

ocenił(a) serial na 10
agueda0712

No tu było najlepiej ;p Fajne czasy były ;-p

ocenił(a) serial na 7
MagdaLena121

Może jednak by tu wrócić wraz z świeżym tematem:> ludzie by się pewnie ucieszyli hahah

ocenił(a) serial na 10
agueda0712

Ja jestem za;-p tutaj mi się najlepiej pisało;-p
Ta ucieszyli by się ;p haha
a wiesz na twitterze sa gorzej walnięci od nas ;p

ocenił(a) serial na 7
MagdaLena121

No to wrocmy;D ...najlepiej się komentowało live haha
Jak znowu się cos zepsuje mamy dokąd wrócić ;p

Przepraszam ale ja nie jestem walnięta;D haha może lekko zarrowana;D

ocenił(a) serial na 10
agueda0712

Ok to teraz w środe tu komentujemy ;p
Przykro mi kochana ale jesteś walnięta ;p

ocenił(a) serial na 7
MagdaLena121

Ok to w środę zrobimy też nowy 40 temat;p a ja napisze tam ze wracamy tutaj;p

Matko...wiedziałam ze tak skoncze haha

ocenił(a) serial na 10
agueda0712

jasne;p ja w srode będzie działac tu i na twitterze;p
Pewnie Tylko my dwie będziemy oglądać no i może Janek jeszcze;p Powiem Ci ze ja bardzo licze na ten odcinek:-)

MagdaLena121

ja liczę na jakieś mocne zakończenie przed przerwą, a nie takie z du**py jak rok temu gdzie było jasne że przeżyje

ocenił(a) serial na 7
MagdaLena121

Wiesz co ja myślę ze ludzie trochę odpuscili własnie przez to ze juz tutaj nie pisalismy ;p tam to była mordęga ale i tak dluuugo wytrzymaliśmy wiec brawo my;pp

Ja tez...w Arrow musi być akcja!! Wtedy ogląda się to bardzo dobrze.

agueda0712

no właśnie jest akcja to jest dobrze. a potem dają jakiś dramat jak w telenoweli i już jest lipa.
Widać że scenarzyści chcą dotrzeć do jak największej grupy odbiorców :)

ocenił(a) serial na 10
greet

Oni chcą wszystkich zadowolić... ale zawsze ktoś niezadowolony się znajdzie...

ocenił(a) serial na 7
greet

Ja się bardzo cieszę ze połączyli Olivera i Felicity ale mogli nam zaoszczędzić tych wszystkich ,,płaczliwych'' scen, dobrze ze to przetrwalismy;D

agueda0712

jak dla mnie to to połączenie dziwnie wyszło, no ale to moja opinia być może spowodowana faktem takim że nie lubię wątków romantycznych w serialu akcji za jakiego uważałem arrow w chwili gdy zaczynałem go oglądać.
Generalnie nie spodobał mi się kierunek w jakim serial podążył i od 3 sezonu się męczę.

ocenił(a) serial na 7
greet

Myśle że nawet najbardziej oddany fan Arrow jakim jestem ja się męczył...
To byl sezon porażka i nie ma z czym dyskutować.

ocenił(a) serial na 10
greet

tylko ze oni nie mogą się skupic tylko na akcji bo relacje miedzy bohaterami tez sa ważne... problem polega na tym ze oni nie potrafią tego pogodzić... jak skupia się na relacja itp. t cały odc będą to wałkować a powinni tak rodzielić dc żeby wszystkiego było po po trochu

MagdaLena121

zgodzę się z Tobą. To pogodzenie im nie wychodzi.

ocenił(a) serial na 10
agueda0712

możliwe... ;-p Haha Bo My zdolniachy jesteśmy ;-p
wiesz co ja Lubie relacje miedzy bohaterami związki przyjaznie itp... ale jak jest tego za dużo to tez zle;p

ocenił(a) serial na 7
MagdaLena121

Co nas nie zabije to nas wzmocni;D haha

Dokładnie! Oni gdzieś stracili umiar w tym wszystkim.

ocenił(a) serial na 10
agueda0712

nie potrafią po prostu znaleźć w tym równowagi :) A osrarnio Amell powiedział ze relacje miedzy bohaterami związki miłość sa waniejsze niż Akcja- wiec się nie dziwie ze sami producenci tak mysla.

ocenił(a) serial na 7
MagdaLena121

Widać spodobało im się żonglowanie uczuciami;p
Tylko ciekawe jak oni dalej to sobie wyobrażają?

...zobacz jak ładnie rozwinęlysmy temat haha

ocenił(a) serial na 10
agueda0712

wiesz Troll i Wendy sobie poradzą;p martwi mnie tylko ze za za bardzo się zagalopują... bo to bardzo dobrze potrafią...

Rozkręciłyśmy się ;p ale to u nas normalne;p

MagdaLena121

kto to jest troll i wendy ? :)

ocenił(a) serial na 10
greet

Ci co piszą scenariusz;p

MagdaLena121

aha, ok. ale troll to chyba nie jest oficjalne nazwisko. Fajna ksywka. Cissco wymyślał czy któraś z Was też ma do tego smykałkę? :)

ocenił(a) serial na 10
greet

On m w sumie dwie ksywki;p
Troll- jest wtedy kiedy coś się nie podoba to co on robi ;p
Guggie- pieszczotliwa jak jest wszystko ok;p
Oczywiście te ksywki wymyślił Fandom Olicity ;p

MagdaLena121

ok rozumiem.
no to dla mnie jest trolem

ocenił(a) serial na 10
greet

dla mnie róznie;p raz troll raz guggie;-p

ocenił(a) serial na 7
MagdaLena121

Nie chce tego Oracle...a powiem Ci ze bardzo się tego boje;p

ocenił(a) serial na 10
agueda0712

Ja się bac nie boje... ale nie wyobrażam sobie tego... Po 1 jak oni to widza? Jak felka po ArrowCave będzie się poruszać? To nie StarLabs gdzie nie ma schodów...po 2. DC comics mówili że mają innym pomysł na postac Oracle i się nie zgadzali żeby Felkja nią była a tu nagle jednak ja robia?

ocenił(a) serial na 7
MagdaLena121

Oby jednak mieli inny pomysł bo to będzie katastrofa...
..ale nie wydaje Ci się to dziwne ze będzie ten wypadek, teraz to zdjęcie z wózkiem...dadzą jej pseudo...wszystko zaczyna jakby iść w tym kierunku;/ bo nagle zrobią to z Felką, ona cudem wyzdrowieje a potem wprowadza Oracle z kosmosu;D

ocenił(a) serial na 10
agueda0712

wiesz wszystko na to wskazuje... ale jest jedno pocieszenie Felka nie umrze :-)
Kiedys wendy powiedziała ze czekają na moment w którym zrobia z Felki kogos wstylu Thei. Może p tym jak będzie na wózku i wyzdrowieje na zacznie ćwiczyć? stad jej zdjecia z siłowni. dodatkowo pisało ze trener Cassidy został tez trenerem Emily. za dużo tego wszystkiego i się gubie

MagdaLena121

i co potem? strój superbohaterki i na akcję w teren? Obawiam się że tego mogę już nie wytrzymać

ocenił(a) serial na 10
greet

tez mi się to nie podoba... wyjdzie to jak w przypadku Laurel....
a może to sa tylko gdybania fanów( mam nadzieje bo choć uwielbiam postac Felicity to nie widze jej w stroju )