Czy ktoś ma jakiekolwiek informacje na temat Flasha? Najpierw zapowiadali, że pojawi się w 20
odcinku, potem wyczytałem gdzieś, że jednak w 19. A tu takie rozczarowanie.
z tego co mi wiadomo to bohaterowie Arrow będą tylko wymieniać imię Barry'ego, ale on sam się nie pojawi... przynajmniej nie w tym sezonie... i też nad tym ubolewam..
Pierwotnie pilot Flasha miał być zawarty w finale sezonu Arrow jednakże producenci zdecydowali iż Flash dostanie swój indywidualny Pilot do którego zdjęcia zostały już nakręcone - nie pamiętam kiedy wyemitują pierwszy odcinek, ale jeśli się przyjmie a na 99% tak to premiera pierwszego sezonu ma odbyć się w okolicach początku Października.
Dzięki za odpowiedź. Szkoda, wielka szkoda. Mogli by umieścić jakiś odcinek z Flashem nawet taki początkowym, nawet mógłby być pokracznym Flashem. Czekanie do Października to słaba perspektywa ale nie pozostaje nam nic innego.
Wiem, po prostu z jednej strony super, że zdecydowali się na nakręcenie osobnego serialu na temat F. ale szkoda, że kosztem odcinka z Arrow. Ale już nie marudzę!
Jeżeli w The CW premiera ma być w październiku, to na UniVersal prawdopodobnie pojawi się w listopadzie albo grudniu. Chociaż grudzień to kiepski czas na premiery, więc stawiam na... styczeń (2015 roku). Drugi sezon Arrow też zaczęli emitować jakoś dwa/trzy miesiące po premierze w The CW, aczkolwiek pewności brak.
Na oficjalnym fanpagu https://www.facebook.com/CWTVFlash?fref=nf poinformowali, że wstępna data premiery zapowiedziana jest na koniec czerwca/początek lipca.
"Actual premiere dates usually come out in late June/early July. Stick around for latest updates"
Tak na 100% dowiemy się tego na jakiś jeden dwa miesiące przed premierą gdy zacznie się na dobre kampania promocyjna. Pilot zostanie wyemitowany wcześniej (taka rola epizodu pilotażowego) jeśli stacja zdecyduje się zamówić sezon wtedy ekipa spotka się na planie aby nakręcić kilka kolejnych epizodów przed rozpoczęciem emisji serialu w którym dalsze będą dokręcane w trakcie jego trwania tak jak ma to miejsce w przypadku Arrow.
Osobiście mam największy smaczek na liczne crossovery na ekranie obu seriali co jest łatwe o tyle że jest to jedna stacja oraz ekipa wykonawcza.
Więc pozostaje czekać i cieszyć oczy Zieloną strzałą stojącym ramię w ramie z najszybszym bohaterem DC.
Barry Allen pojawia się przecież w sezonie 2 w odcinkach 8 i 9.
UWAGA SPOILER !!!
Na końcu odcinka dochodzi do tego że Barry'ego w jego laboratorium uderza błyskawica,a on porażony przewraca się na chemikalia. Z bliska wtedy widać malutkie błyskawice przepływające pod jego skórą. Każdy chyba wie co to znaczy ?
Pojawia się Barry jeszcze jako zwykły człowiek, a nie Flash z mocą a o taki crossover mi chodzi.
Universal Channel wycina z niektórych odcinków nawet całe sceny. Albo niedawno widziałem na własne oczy, jak "przeskoczyli" tą muzyczkę początkową i logo serialu. Nawet nie potrafią tego dobrze zrobić. Oglądaj dalej w TV z beznadziejnym lektorem, jak i tłumaczeniem... Twój wybór. :/