Arrow

2012 - 2020
7,3 64 tys. ocen
7,3 10 1 64027
6,1 8 krytyków
Arrow
powrót do forum serialu Arrow

Kiedy w 5 sezonie będzie polski lektor?

SuperMariooooo34

Jeśli potrafisz czytać zawsze można ściągnąć napisy.

ocenił(a) serial na 9
yvonneD

Nie będę podczas serialu gapił się tylko na litery

SuperMariooooo34

To naucz się angielskiego ;)

ocenił(a) serial na 9
yvonneD

Wystarczy że znam polski

ocenił(a) serial na 9
yvonneD

Nie mam ochoty marnować cennego czasu na naukę angielskiego

SuperMariooooo34

To nie narzekaj tylko cierpliwie czekaj.

ocenił(a) serial na 9
yvonneD

Przecież ja czekam cierpliwie już kilka miesięcy

SuperMariooooo34

Albo oglądaj tylko polskie seriale.

ocenił(a) serial na 9
yvonneD

Zwariowałeś?

ocenił(a) serial na 8
SuperMariooooo34

W internecie można oglądać z lektore . A jak chcesz w telewizji obejrzeć to poszukaj kabla hdmi i podłącz do laptopa i telewizora i gotowe .

ocenił(a) serial na 9
MALIA50000

W 5 sezonie jeszcze nie ma polskiego lektora. Dzięki za radę ale laptopa nie potrzebuje bo mam podłączone do konsoli

SuperMariooooo34

-AŚ jeśli już.

No cóż, niektórzy są debilami i nie potrafią sobie poradzić z prostymi sprawami, w życiu pewnie tym bardziej nie i utrudniają sobie wszystko na siłe. Powodzenia :)

ocenił(a) serial na 9
yvonneD

O co ci chodzi?

ocenił(a) serial na 8
SuperMariooooo34

Rozumiem że jesteś opóźniony umysłowo że nie potrafisz jednocześnie spoglądać na na napisy i cieszyć się serialem tylko słuchać drętwego lektora ?

ocenił(a) serial na 9
kubala102

Nie popisuj się. Wiele osób nie lubi czytać podczas filmu. Co to za oglądanie że przez cały czas trzeba się gapić na litery. Życzę ci miłego czytania ;)

ocenił(a) serial na 8
SuperMariooooo34

Skoro wolisz słuchać jakiegoś drętwego lektora lub idiotycznego dubbingu twoja sprawa , jeszcze nie spotkałem się z opinią (nie licząc małych dzieci) żeby napisy czemukolwiek przeszkadzały, widocznie ogarniecie dwóch rzeczy na raz to dla ciebie zbyt wiele

ocenił(a) serial na 3
SuperMariooooo34

Jak sie szybko czyta to mozna spogladac i na napisy i na seria-, a ty skoro musialbys ciagle gapic sie na napisy to znaczy, ze z czytaniem masz jeszcze problemy.