PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=644652}

Arrow

2012 - 2020
7,3 64 tys. ocen
7,3 10 1 63887
6,0 13 krytyków
Arrow
powrót do forum serialu Arrow

Kiedy w 5 sezonie będzie polski lektor?

SuperMariooooo34

Jeśli potrafisz czytać zawsze można ściągnąć napisy.

yvonneD

Nie będę podczas serialu gapił się tylko na litery

SuperMariooooo34

To naucz się angielskiego ;)

yvonneD

Wystarczy że znam polski

yvonneD

Nie mam ochoty marnować cennego czasu na naukę angielskiego

SuperMariooooo34

To nie narzekaj tylko cierpliwie czekaj.

yvonneD

Przecież ja czekam cierpliwie już kilka miesięcy

SuperMariooooo34

Albo oglądaj tylko polskie seriale.

yvonneD

Zwariowałeś?

SuperMariooooo34

W internecie można oglądać z lektore . A jak chcesz w telewizji obejrzeć to poszukaj kabla hdmi i podłącz do laptopa i telewizora i gotowe .

MALIA50000

W 5 sezonie jeszcze nie ma polskiego lektora. Dzięki za radę ale laptopa nie potrzebuje bo mam podłączone do konsoli

SuperMariooooo34

-AŚ jeśli już.

No cóż, niektórzy są debilami i nie potrafią sobie poradzić z prostymi sprawami, w życiu pewnie tym bardziej nie i utrudniają sobie wszystko na siłe. Powodzenia :)

yvonneD

O co ci chodzi?

SuperMariooooo34

Rozumiem że jesteś opóźniony umysłowo że nie potrafisz jednocześnie spoglądać na na napisy i cieszyć się serialem tylko słuchać drętwego lektora ?

kubala102

Nie popisuj się. Wiele osób nie lubi czytać podczas filmu. Co to za oglądanie że przez cały czas trzeba się gapić na litery. Życzę ci miłego czytania ;)

SuperMariooooo34

Skoro wolisz słuchać jakiegoś drętwego lektora lub idiotycznego dubbingu twoja sprawa , jeszcze nie spotkałem się z opinią (nie licząc małych dzieci) żeby napisy czemukolwiek przeszkadzały, widocznie ogarniecie dwóch rzeczy na raz to dla ciebie zbyt wiele

SuperMariooooo34

Jak sie szybko czyta to mozna spogladac i na napisy i na seria-, a ty skoro musialbys ciagle gapic sie na napisy to znaczy, ze z czytaniem masz jeszcze problemy.