PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=644652}

Arrow

2012 - 2020
7,3 64 tys. ocen
7,3 10 1 63883
6,4 11 krytyków
Arrow
powrót do forum serialu Arrow

Kiedy i jak Dinah "Laurel" Lance stanie się black canary bo nie znam jej historii

Marko81

To czy stanie się kanarkiem nie wiadomo :) Serial może potoczyć się innymi torami. Ale moim zdaniem jest to wysoce prawdopodobne zważywszy że rolę Laurel gra Katie Cassidy* :)

* - kto kojarzy Ruby z Supernatural ten wiem w czym rzecz :D:)

Marko81

Jesli postanowia dodać ta postac to z jakimi umiejętnościami bo w Green Arrow straciłła jedna z mocy (płacz kanarka) nie wiem jak i kiedy go odzyskała jeśli wogóle a takto mistrzyni walki wręcz..Generalnie serial nieco odbiega od norm uniwersum ale daje radę na plus.

piekielny84

CW chyba ma tendencję do odbiegania od oryginalnej fabuły (jeżeli chodzi o adaptacje).
Kto ogląda i czytał Pamiętniki Wampirów ten wie o co chodzi :)

_Karola

Nie oglądam żadnego crapu o wampirach i inych wilkolakach więc sie nie wypowiem mam tylko nadzieję że nie zrobią z tego drugiego Smallville narazie jakiejś kosmicznej rozbierzności nie zauważyłem ale widzę że może to być lużna wariacja na ten temat no coż zobaczymy.

piekielny84

To czy TVD to crap, czy nie, jest kwestią gustu. Tak samo ja mogę stwierdzić, że Arrow to crap. Ja po prostu zwróciłam uwagę na to, że CW nie zawsze trzyma się oryginalnej fabuły, i tak samo może być w tym przypadku.

Marko81

ok, mam pytanie do znawców komiksów: możecie powiedzieć coś więcej na temat postaci Black Canary i innych? Kim jest ten człowiek na wyspie co chciał pomóc Oliverowi i czy to On wszystkiego go nauczył?? Co dokładnie mu się przytrafiło na tej wyspie? Będę wdzięczna za odpowiedź :)

zgadnij_kto

Czarny Kanarek to Lauren umiejętności to Płacz kanarka-taki rodzaj krzyku,sztuki walki (w ktorymś komiksie stwierdza że może pokonać Batmana)jest czlonkiem Justice League.Postać ta jest o tyle ciekawa że można by o niej zrobić film aczkilwiek twórcu serialu mogą zrobić Czarnego Kanarka z tego Diggle.Czlowiek na wyspie hmm...pewnie on nauczy Olivera strzelania z łuku(jest prawdopodobnie czlonkiem bractwa łucznikow,łowców lub innych myśliwych)cześć umiejętności Oliver posiadł jeszcze przed katastrofą(obsługa komputera)Oliver miał syna ktorym okazal się Hawke,[czsem sam się gubięa co dopiero twórcy]Przytrafić mogło mu się wszystko w komiksie stal specem od przetrwania ale sam tutaj twórcy odchodzą od komiksowej adaptacji bo byla by nie ciekawa moim zdaniem.

piekielny84

A Tommy tez chyba będzie jakimś superbohaterem, tylko złym, co?

Dodo140

Tak ,ciekawe czy przedstawią tu jego losy i zmagania(i jak) z Green Arrowem ,w każdym razie jest(będzie) bohaterem negatywnym.