a raczej jego JEDNEJ miny, której używa cały czas... drewno prosto z tartaku
Długo by wymieniać, ale powiem tak - lepiej od odtwórcy Olivera Queena gra powiedzmy odtwórca roli Tommiego, ojca Laurel albo Roya... Chodzi o jakieś charakterystyczne cechy głównego bohatera... W "Pamiętnikach..." Damon wymiata swoim charakterem, w "Plotkarze" mieliśmy całą gamę różnych charakterów, w "Elementary" Holmes jest jedną z najlepszych postaci stworzonych przez scenarzystów, itp!
Zgadzam się z tym. Jak wymieniłaś np. Ian w roli Damona jest świetny. Pasuje do postaci i naprawdę dobrze się w nią wciela.
eee jak dla mnie jest dobry do tej roli :D ale przypomina mi troche Cullena z NCIS LA :D
Manu Bennett już lepszy, mogliby to zamienić, potem ten co gra go teraz Manu nosił będzie cały czas maskę, to i tak by nie było widać ciągle tej samej miny :P.
A tak się zastanawiałem skąd ja go znam!!! A to przecież Crixus haha :D No to jest lepszy aktor od tamtego :)
Pewnie że to Crixus :). Nie musiałem się zastanawiać w 1 sekundzie jak go zobaczyłem to poznałem :P.
Może aktor z niego dość przeciętny,, ale akurat do tej roli pasuje idealnie, nie musi nie wiadomo jak dobrze grać.
Może jednak potrafi grać, tylko jego postać jest wykreowana na taką "drewnianą".
Muszę bronić (bo twarz, bo ciało, bo tak i koniec). Jest różnica między 1 (uhh, kawał drewnianego kloca, aż ognisko chciało się robić) odcinkiem a 19. Uczy się, a, patrząc po filmografii, nie miał zbytnio kiedy. I ej, kaskadera nie potrzebuje! To duży plus. Nie pozbawiajmy skrzydeł pisklaka, który jeszcze latać się nie nauczył (: