Hey mam pytanie do kogoś kto ogląda ten serial być może bardziej uważnie ode mnie. Ostatnio nadrabiałam wszelkie zaległości w oglądaniu i utknęłam na najnowszym odcinku - kiedy pojawił się koleś, który obudził się ze śpiączki po tym rażeniu piorunem? Bo ja za nic nie mogę sobie przypomnieć odcinka z nim, a chyba jest dość istotny dla bieżących wydarzeń... Z góry dzięki za pomoc! ;)
Tak, tak wtedy go walnęło, ale bardziej mi chodzi kiedy w 3 sezonie powraca, bo chyba jakiegoś odc mi brakuje (a numerycznie mam wszystkie)...
Może masz na myśli ostatni odcinek "The Flash"? Tutaj zaczął się crossover, w "Arrow" była kontynuacja.
No to może inaczej , w pierwszym odcinku Flasha pojawia się Arrow i sobie chłopaki trochę pogadali. Jeżeli oglądasz tylko Arrow to pewnie tej własnie scenki nie widziałaś ;)
No właśnie, że Barry zadzwonił do Olivera to widziałam, ale później nic nie kojarzyłam z jego udziałem ;)
Czyli reasumując w 8 odc Arrow krótkie przypomnienie z poprzedniego odc pochodzi z serialu the Flash?
Ta gadka o inspirowaniu? Tak.
https://www.youtube.com/watch?v=YfJiPSKUlgQ
Tu to masz w całości (tyle że po angielsku) ;)