Szukam jakiejś zgrabnie napisanej rozpiski jak to wszystko ogarnąć na wypadek natchnienia do powtórki. Zaczęło się od Arrow, a obecnie oglądam już Arrow, The Flash,DC Legends,Supergirl,a obecnie połączyli jeszcze Constantine a gdzieś po drodze było jeszcze Vixen.Może coś jeszcze przeoczyłem? Jakieś webseries czy coś. Kinowe universum to ledwie kilka filmów nie powiązanych z serialami więc problemu nie ma. Znalazłem dokładną rozpiskę z Marvela na której jest 50 pozycji z rozpisem na odcinki :D Ale do DC jedynie daty crossoverów znalazłem.
Najłatwiej to oglądać po prostu kolejnością emisji bo wszystko jest chronologicznie.
Arrow, od 3 sezonu flash, potem w połowie 4/2 lot
W zasadzie to jeżeli chodzi o 2 sezon Flasha, 4 sezon Arrow i 1 sezon Supergirl to w kolejności emisji tak pod koniec tych sezonów nie jest zbyt chronologicznie. Chodzi o to, że np. W odcinku Supergirl "World Finests" kiedy Barry trafia na ziemię 38 jest pokazane dopiero miesiąc później we Flashu jak on tam trafił i kiedy (SPOJLER SPOJLER) Zoom zabiera prędkość Barry'emu to on później zjawia się na pogrzebie Laurel i ma super szybkość nadal, jednak chyba tylko w tych sezonach był taki zamęt i potem już nie było takich problemów.