Tak Laurel Lance wygląda jako Black Canary
http://www.batcave.com.pl/2014/11/arrow-tak-laurel-lance-wyglada-jako-black-cana ry/
Wygląda jak nie Laurel więc baaardzo fajnie:) Więc naprawdę mają zamiar nam ją "sprzedać" jeszcze w tym sezonie?!
Jest coś takiego jak obiektywizm. Jest chuda jak patyk i nadal będę to podtrzymywać po prostu w tym stroju wygląda naprawdę dobrze. Ale nie chce mi się dyskutować z kimś kto uważa Felicity za kobietę otyłą.
Po 1 Czy ja powiedziałam kiedyś, że ona jest brzydka?Nie...wiec się odczep. Nie rozumiem w ogóle o co Ci chodzi..tak wiem Laurel Ci się podoba i lubisz szczupłe dziewczyny ale daj spokój mi i nie przypisuj mi słów których nigdy nie napisałam.
Po 2 żałosna to jest Twoja druga wypowiedź...sorry ale jestem za stara aby wykłócać się na z kimś na poziomie podstawówki.
Jaja sobie robię z ciebie, żeby dać ci nauczkę, dlatego, że nie okazujesz należytego szacunku. Inaczej brzmi wypowiedź, że ona jest szczupła, a inaczej brzmi obrażanie, że jest chuda jak patyk. :)
Nie okazuje należytego szacunku?! A Ty kto rycerz Kate Cassidy? Chuda jak patyk..nie nazwalabym tego obraza. Patyk nie kojarzy mi się jakoś specjalnie negatywnie a chuda jest określeniem masy ciała..powszechnie używanym.
Dokładnie tak. Szkoda tylko, że brzydka jest pojęciem względnym a chuda zdecydowanie mniej. Mało tego, mówiąc bezpośrednio do jakiejś osoby, że jest brzydka..obrażasz dużo bardziej niż ja pisząc na NA FORUM SERIALU O JAKIEJŚ AKTORCE, że jest chuda. Jeśli nie jesteś w stanie tego zrozumieć to nie mamy o czym dyskutować.
Chuda też jest pojęciem względnym. Dla mnie chuda jest anorektyczka, Laurel jest co najwyżej szczupła, jest bardzo ładna i seksowna. Brzydka też dla większości będzie brzydka, więc to nie takie względne znów pojęcie. Chuda JAK PATYK. Nie obrażam dużo bardziej, obrażam w takim samym stopniu, po raz kolejny, żeby dać ci lekcje dobrego wychowania i poszanowania dla innych. Zazdrość nie jest dobrym doradcą. :) Jeżeli nie jesteś w stanie tego zrozumieć to nie masz o czym dyskutować z kimkolwiek. :D
Zazdrość nie jest dobrym doradcą? Człowieku nie widziałes mnie na oczy i mi wciskasz, że jestem zazdrosna?! Powiedz czy normalny Człowiek pisze takie rzeczy? Piszemy o jakiejś aktoreczce z serialu a Ty się zachowujesz jakbym Ci dziewczyne obraziła. A lekcje szanowania innych i dobrego wychowania powinieneś odbyć Ty.
Normalny człowiek nie jeździ po ślicznej dziewczynie, więc nie wiem czy można ufać twoim wzorcom na temat normalności. Ja ci udzielam lekcji, jak sobie przyswoisz, to uznam lekcję za zakończoną. Obrażasz inną osobę i się jeszcze plujesz, że to aktoreczka, więc masz do tego prawo. Co za poziom. *_*
O wow, nieźle... Stoję po stronie Klaudii, bo jednak się zapędziłeś i to nieźle. I nietrudno się zgodzić z tym, że twarz Kate wygląda dużo korzystniej kiedy ma ona te parę kilo więcej. Może jest to moja opinia, ale chyba nieodosobniona. :P
No i moja na pewno też nie jest jedyna. W stroju zresztą wygląda świetnie. Tak czy siak, szanuję twoją opinię i twój gust, niemniej nie będę go szanować, gdy zaczniesz ją obrażać. :)
Nawiązując do powyżej, nie uważam, żeby powiedzenie, że ktoś jest chudy jak patyk było aż tak obraźliwe, a już na pewno nie tak jak powiedzenie, ze ktoś jest brzydki jak pulpet. Takie słowa od 'obrońcy szacunku dam' kompletnie go dyskwalifikują niestety...
A Laurel wygląda w stroju całkiem spoko.
Cóż w takim razie jesteś gruba jak kiełbasa. Cieszę się, że nie jest to dla ciebie stwierdzenie obraźliwe.
Co do dyskwalifikowania, to niestety te słowa dyskwalifikują cię jako rozmówcę. :)
Heh, mogłam się spodziewać takiej odpowiedzi. Swoją drogą - całkowicie nie zrozumiałeś tego co napisałam. :P
Chłopcze swoje młodzieńcze frustracje wyładuj gdzie indziej, to nie jest miejsce na takie ekscesy. A jako, że mam zamiaru brać w tym udziału - mówię żegnaj.
Kurcze, nie zrozumiałaś tego co napisałem. Dziewczynko, jesteś gruba jak kiełbasa, to nie jest obraźliwe stwierdzenie, wiec czemu się obruszasz? Wyładuj się gdzie indziej, zamiast tutaj krzyczeć bez powodu, to nie miejsce na takie akcje. Mam nadzieję, że teraz zrozumiesz i już się nie odezwiesz. :)
Wizualnie całkiem całkiem.Ta peruka (czy też nie) wygląda sporo lepiej,niż u Sary,moim zdaniem.Zobaczymy,co się z tego urodzi i jak będzie się zachowywała.Śmiem twierdzić,że raczej w tym kolorze futerka wygląda znacznie lepiej.
Wygląda świetnie, pozdrawiam zazdrosne dziewczyny wykrzykujące w internetach, że Laurel to anorektyczka. :)
Ja jeszcze pozdrawiam osoby, które krzyczą że nie mogli zabić Sary, bo przecież Laurel jest taka bleeeee.
Pomijając fakt niesielankowej sielanki gdzie Laurel i Ollie wzięli ślub i adoptowali Roya. To wiedzcie, że Sara Lance będzie zawsze w serialu.
Według komiksu Ollie i Laurel są małżeństwem :)
http://dc.wikia.com/wiki/Green_Arrow_%28Oliver_Queen%29