PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=644652}

Arrow

2012 - 2020
7,3 64 tys. ocen
7,3 10 1 63888
6,0 13 krytyków
Arrow
powrót do forum serialu Arrow

W komiksach istnieje taka organizacja? to jakiś odłam ligi Cieni? czy producenci nie mogą albo nie chcą używać tego terminu ? wprowadzić organizacji do serialu? swoja drogą Ci cali zabójcy jakoś mnie nie przekonują ani ich stroje, ani uzbrojenie, co prawda chyba każdy się specjalizuje w czym innym, ale jak on latał z tym mieczem w domu Olivera, mimo wszystko arrow zawsze na propsie, szkoda mi też że Kanarek zniknął z horyzontu póki co, już czekam na jej powrót, lubię tą aktorkę.

sparda1804

''W komiksach istnieje taka organizacja? to jakiś odłam ligi Cieni?''
Nazwę Liga Cieni pewnie znasz z filmów Nolana,a wiedz że oryginalna(komiksowa) nazwa to League of Assassins.To ta sama organizacja co u Nolana.Gdzie rządzi Ra's al Ghul

Adorianu

owszem, dzięki za uświadomienie!

Adorianu

Ale swoją drogą, jak na (będę używał tej nie oryginalnej nazwy) samą ligę cieni to moim zdaniem żaden jej członek nie powinien mieć problemów w walce ze strzałą. Zdaję sobie sprawę że to serial nie film ale tak chyba powinno być nie? Przecież to zabójcy w pewnym stopniu dorównujący batmanowi.

ocenił(a) serial na 9
mk555

Przecierz są mocniejsi nirz Arrow Oliver pokonał Al-owal z cudem z Sarą a tlko go nachwile powalił to Sara go zabiła ale bez płapek by się jej nie udało noi Merlyn Oliver prawie nie zginoł pokonując go . Więc ,,Liga zabujców" to są twardziele i mają niezłe te stroje.

ocenił(a) serial na 7
Alfawolf

Nie zrozumiałem ani słowa:) Analfabetyzm się szerzy. Chyba, że to jakiś nowy slang:)

ocenił(a) serial na 8
mk555

Green Arrow też był mocny ale fakt faktem że zbyt łatwo sobie dawał radę z Ligą Zabójców ale to samo było w Batmanach Nolana ;) trzeba pamiętać że to tylko filmy wzorowane na postaciach z komiksów. W prawdziwym życiu wszystkim tym złoczyńcą by się udało bez problemu zdobyć kontrolę nad tym czego chcieli :)

ocenił(a) serial na 10
mk555

Wedle komiksowej logiki byle przebieraniec jest lepszy od zabójców Ligi którzy z reguły w komiksach są chłopcami do bicia i nie jest istotne ich wyszkolenie. Zresztą w komiksach Marvela jest podobna organizacja o nazwie Hand której członkowie też obrywaja od każdego ;)

ocenił(a) serial na 10
Raister

Dodam tylko że chodzi mi o szeregowych zabójców bo np taka Lady Shiva (ważniejsza figura w Lidze) mogłaby samemu Batmanowi dokopać :D

ocenił(a) serial na 8
Adorianu

Ech niestety są ludzie co tylko znają Batmana z filmów Nolana i stąd się bierze ich niewiedza ale ważne by ich uświadamiać ;) Liga Cieni to chyba tylko dlatego że cenzurę walnęli tak mi coś się obiło o uszy hmm