PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=644652}

Arrow

2012 - 2020
7,3 64 tys. ocen
7,3 10 1 63888
6,0 13 krytyków
Arrow
powrót do forum serialu Arrow

Jestem w połowie drugiego sezonu i strasznie mnie irytuje, że Arrow mało którego swojego przeciwnika pokonał na dobre, w każdym niemal odcinku powraca ktoś, kogo Arrow już raz zabił, a przynajmniej tak myślał... Brak im pomysłów na kolejnych złodupców? Czy reszta serialu wyglada podobnie? Arrow pakuje strzałę w gościa, gość ginie a po kilku(nastu) odcinkach okazuje się, że jednak powraca i Arrow musi znowu tego samego przeciwnika pokonać, nuda...

ocenił(a) serial na 9
maryskac

Dalej jest duuużo gorzej.

ocenił(a) serial na 5
lexus123

Widzę, że mimo to oceniasz serial wysoko, więc jakieś plusy jednak są. Oglądam dalej, może i moja ocena się zmieni.

ocenił(a) serial na 9
maryskac

Ocena jest z pierwszych 2 sezonów, no i dodatkowo jestem wielkim fanem Strzały, więc to trochę tak z sentymentu ;) Nie będę Ci spoilerował, ale od 3 sezonu Arrow staje się powoli "mięczakiem" a w sezonie 4 to już w ogóle... dramat. Tak jakby cofnął się w rozwoju bojowym :|

ocenił(a) serial na 10
lexus123

Otóż to.Pierwsze dwa sezony.Ja dałem taką, a nie inną ocenę właśnie za pierwsze dwa i jej nie zmieniłem z sentymentu.Na początku, kiedy wszyscy oglądali sezony 1 i 2, to dużo było tu wypowiedzi, na temat marnego poziomu, głupich akcji i nielogiczności, ale to wszystko poszło w niepamięć, po emisji sezonu 3-go i teraz 4-go.Wtedy wydawało się, że pierwsze sezony są słabe, ale na tle dwóch następnych, to chyba każdy tutaj uznaje je za arcydzieło i wspomina z sentymentem.