PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=644652}

Arrow

2012 - 2020
7,3 64 tys. ocen
7,3 10 1 63886
6,0 13 krytyków
Arrow
powrót do forum serialu Arrow

Wyszedł przecież w czwartek...:(

PabloPicasso

jak sprawdzałem wczoraj, to jeszcze nie było :c

Dziś też nie ma....

kuchnia1910

ktoś wie kiedy będą może, zawsze były już dobę wcześniej nawet o wcześniejszej godzinie?

al_joker89

Dokładnie do tej pory były max 24 godziny po pojawieniu się odcinka:(

PabloPicasso

na napisy24 jest juz 99 % i są w korekcie to pewnie dzis wieczorem bedą albo jutro :(

asiaaa92

na ii tv jjest ale bez napsow

kromka95

polskich ale z angielskimi mapisami

kromka95

No niestety jeszcze nie ma, ale zapewne pojawią się wieczorem, najpóźniej jutro rano.
Swoją drogą szkoda, że emitowany jest tylko 1 odcinek w tygodniu...

qiks33

moze i szkoda ale z drugiej stront jak by byl wiecej razy w tygodniu to mniej ludzi by go ogladalo pewnie... a tak ludzie sie niecierpliwia i zastanawiaja co bedzie za tydzien w odcinku

kromka95

są od godziny :) ja już oglądałam :)

asiaaa92

No to spoko :]

PabloPicasso

Są na napiproject już ;)

PabloPicasso

Pozwolę sobie zauważyć, że ci co tłumaczą nie pracują na umowę o pracę z tytułu tłumaczeń, czy w ogóle na jakąkolwiek umowę o pracę. To są normalni ludzie pracujący w zupełnie różnych miejscach. Czas na tłumaczenie to czas wyrwany z ich życia prywatnego, wolnego czasu itd. To, że SioNia, bo akurat Arrow tłumaczy ona, ustawiła swoje życie tak by móc nam dać napisy jak najszybciej to jest jej dobra wola i naprawdę ukłon dla nas, Fanów. Pewnie, że ja też czekam na napki z niecierpliwością ale noż kurcze, jak są w Sobotę wieczór, napisy od niej, to jest dla mnie miodzio. W każdym razie... SioNia tłumaczy zazwyczaj we czwartek, korekta od moniuśki daje nam szanse ,ze napisy będą już wieczorem ale czasami, tak jak ostatnio SioNi wypadło coś i napisy mogły być dopiero w Sobotę. Trudno.
Jeżeli chcecie wiedzieć co na bieżąco dzieje się z napisami zapraszam na jedyna polska stroną o Arrow, tam macie forum, na którym SioNia się udziela. Nie chce tu na chama wciskać tu reklamy ale stronę znajdziecie tu na Filmwebie w zakładkach "Strony www". Będziecie na bieżąco.