PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=644652}

Arrow

2012 - 2020
7,3 64 tys. ocen
7,3 10 1 63887
6,0 13 krytyków
Arrow
powrót do forum serialu Arrow

teraz jeszcze Olivier przespał się z tą Sarą , szok .
A ja che aby on był z Lauren. Ona go kocha jest zazdrosna bo on ją zdradził z tą Okropną Sara. ;

MrsVampire

Lepsza Sara niż Laurel, która jest bodaj najbardziej irytującą postacią drugiego sezonu. I tak wszyscy kibicują Felicity :)

MrsVampire

Sara jest okropna moim zdaniem, Laurel jest chora i wygląda jak jakaś anorektyczka, zapadnięta twarz.... szkoda mi Felicity, to z nią powinien być!

MrsVampire

Laurel jest najbardziej denerwującą postacią w tym serialu. Mam nadzieję, że pod koniec 2 sezonu uśmiercą tą postać. Tylko niestety, jest ona dość ważna i szybko to raczej nie nastąpi. Szlag!

MrsVampire

Tak swoją droga "who cares?" to nie jest serial w którym ma chodzić o związki i różne kombinacje par, koniec końców to nie telenowela.
I raczej jak już ktoś z kimś będzie to Arrow z Kanarkiem, bo co jak co tego z komiksów raczej nie zmienią. Mimo wszystko burzliwy związek Black Canary z Arrow był dość ważną częścią komiksów. Chociaż w komiksach to Laurel była "ptaszyną" także nie zdziwiłbym się gdyby zrobili jakiś "myk" z zamordowali Sare i Laurel zajęła jej miejsce jak Black Canary. A tak na marginesie to w komiksach Felicity była z dziennikarzem który nazywał się Ed Rockwell (oczywiście serial mocno odchodzi od komiksów ale mimo wszystko jakby taka postać się pojawiła można zwrócić na nią uwagę).

kecaj1603

Jak dla Mnie to z Felicity powinien być :) Zamiast z Laurel :) Te jej gapy z pierwszego sezonu z Walterem mnie do niej przekonały :) Urocza dziewczyna :D

BarneyStinson22

Uwielbiam Felicity, ale mam nadzieję, że nigdy nie będzie z Oliverem (zresztą ma Barry'ego). To właśnie jej niespełnione zauroczenie nadaje szmaczku ich relacji. Po "spiknięciu się" czar by prysł.

kecaj1603

Stacja The CW raczej nie trzyma się treści książek czy w tym przypadku komiksów, przekonałam się już troszkę o tym :) Nie czytałam komiksów, jedynie poszperałam w sieci żeby się czegoś dowiedzieć o Green Arrow i sam fakt, że to Sara a nie Laurel jest Black Canary już o czymś świadczy. Osobiście nie mam nic do postaci Laurel, zauważyłam, że większość osób ona irytuje, a ja znowu nie mogę znieść tych cierpiących min Sary, sama jej postać jest denerwująca, myślałam, że jej występ będzie epizodyczny a tu się okazało, że jest dość ważną postacią, szkoda.

kecaj1603

moze nie telenowela, ale serial dla mlodziezy wiec blisko telenoweli. Rozterki milosne na pierwszym planie, a puszczanie strzalek na drugim. W koncu co interesuje mlodych? szkoła? xD. Ogolnie szkoda liczylem na dobre kino akcji bez tych bzdur milosnych mogliby zrobic po 10 odc na sezon za to trzymajacych poziom. Ale jest jak jest

Wolfman_PL

Wikipedia, źródło wiedzy jest jakie jest, ale cytuję "Docelową grupą odbiorców, według przedstawicieli zarządu stacji, są przede wszystkim kobiety w wieku od 18 do 34 lat." - mówi samo za siebie, a kobiety jakikolwiek serial czy film by oglądały to w większości przypadków będą się doszukiwały romansów :)

gabry886

serial o superbohaterach dla kobiet? ktos tam podcina sobie galaz na ktorej siedzi. Widze jak kobiety kupuja ten serial na nosnikach blue ray i dvd. I zyski rosna :). Swoja droga ciekawe jak imponuje kobieta typ pseudo samca bo przeciez po "zal....niu" kolejnej robi zawsze taka smutna mine i jest nieszczesliwy ma setke wyrzutow sumienia i toczy wewnetrzne boje. Az wpada do loza nastepnej zupelnie przypadkiem niechcacy "poslizgnowszy sie na skorce od banana". A w wolnych chwilach morduje biednych bandziorow. Typowe romansidlo :) Jestem pewien ze trafia w gusta wiekszosci kobiet do 34 lat oczywiscie

gabry886

Wybacz, ale nie wszystkie. Przypuszczam, że są takie, które włączając film zaliczony do "Dramat, Akcja, Sci-Fi" raczej nie czekają na romanse i sceny łóżkowe.

mdkj

Wcale nie napisałam, że wszystkie :)

MrsVampire

Mimo tego że to na podstawie komiksu i wiele rzeczy sie moze nie zgadzać to on i tak musi byc i bedzie z Black Canary, Dinah

Totemus

W tym problem, że Black Canary to Sara, a Dinah to Laurel, chyba, że sobie weźmie obie hahaha :P

gabry886

Tak ? Nie oglądałem ale chce zacząć, przecież wszędzie jest że Canary to Dinah

Totemus

To jest właśnie The CW, nie trzymają się treści książek/komiksów :P I sorka za spoiler co do Canary :)

gabry886

Sara jest Canary, ale Laurel będzie BLACK Canary. Sara jest morderczynią, nie superbohaterką. Myślę, że pod koniec serialu Laurel staje się Black Canary. Widziałam ostatnio najnowsze zdjęcia Katie Cassidy i zmieniła kolor włosów na blond. A poza tym myślę, ze scenarzyści specjalnie kierują Laurel w coraz ciemniejszą stronę, aby własnie mogła stąć się Czarnym Kanarkiem. W ogóle przecież Dinah Laurel Lance była drugim kanarkiem. Pierwszym była jej mama Dinah Lance. Myślę, że w Arrow Sara będzie zamiast ich matki pierwszym kanarkiem, a Laurel stanie się drugim tak, jak była w komiksie.

agata0707

Dodam też, że kibicuję od początku Laurel i Oliverowi. Głównie przez komiks. Według mnie nie powinno zmieniać się kanonu. Poza tym Felicity i Sara mnie wkurzają :)

gabry886

Spoko ;)