PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=644652}

Arrow

2012 - 2020
7,3 64 tys. ocen
7,3 10 1 63865
6,4 11 krytyków
Arrow
powrót do forum serialu Arrow

Merlyn

ocenił(a) serial na 8

Witam. Czy was nie zastanawia gdzie Merlyn nauczyl sie tak swietnie walczyc i strzelac z luku ?
Juz w sumie troche to rozkminialem , i wydaje mi sie ze to ma zwiazek z tym ze po smierci jego
zony on wyjechal o ile pamietam na 3 lata zostawiajac Tommiego , za co on ma teraz do niego
zal . Znowu biorac pod uwage fakt , ze Merlyn nie zyje to jak moze wyjasnic sie to skad posiadl
umiejetnosci ? Wiem ze tworcy sa kreatywni , ale jak wyjasnic watek "poboczny" jednoczesnie
kontynuujac historie i wracac do fragmetow z wyspy o ile takowe jeszcze bd . No i jeszcze
ostatnio odcinek 1 sezonu , pol glades obraca sie w popiol , kto je teraz odbuduje ? Skoro
najbogatsza korporacja nie ma juz prezesa ani wlasciciela , Queen moze przejac chyba firme
ojca/ matki skoro ja zamkneli , ale jak tworcy zamierzaja rozwiazac to ze skoro buduje sie cos
od podstaw "nowoczesniejsze" to przestepczosc w tym czasie jak ma sie rozwinac ? Nie
umiem za bardzo przelac mysli na "papier" wiec moje zdania moga byc nielogiczne . Nie wiem
ile pytan zadalem , ale prosze o sugestie lub konkretne odpowiedz (o ile sie da) w pkt . Nada to
troche ladu w temacie

ocenił(a) serial na 10
Darthalex

Z tego co mi wiadomo Merlyn uczył się u Ra's al Ghula ;) Więc u niezłego "kozaka".

Ja tam czekam na to czy twórcy zrobią z Roya Harpera pomocnika Arrowa w drugim sezonie :D Co do reszty pytań nie mam odpowiedzi. Po prostu zobaczymy jak to się potoczy.

ocenił(a) serial na 7
Darthalex

To nie była prywatna dzielnia. Odbudują ją Stany Zjednoczone o.O'