PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=644652}

Arrow

2012 - 2020
7,3 64 tys. ocen
7,3 10 1 63872
6,4 11 krytyków
Arrow
powrót do forum serialu Arrow

twórcy Arrow powinni się uczyć od tych amatorów, bo Arrow przy tym wyglądo kiczowato xd zwiastun zapowiada się epicko !!!

http://czasnakomiks.blogspot.com/2014/08/wkrotce-premiera-nightwinga.html

ocenił(a) serial na 6
Sz0k

Przecież to jest fejk.

ocenił(a) serial na 6
piekielny84

To nie jest żaden fejk...

Bartonson12

Dokładnie. To raczej fanmade. Zapowiada sie świetnie.

ocenił(a) serial na 6
Balziuba

Yup, fanmade. Gdy się przejrzy internety, zauważy się że tych o Nightwingu jest zdecydowanie najwięcej. Ostatnio bodajże o pięciu filmach/serialach fanowskich z jego udziałem w roli głównej było głośno. Ja od siebie polecam świetne, Nightwing: Earth One.

ocenił(a) serial na 7
Sz0k

Wszystkie trailer'y seriali oparte na komiksach wyglądają podobnie..Arrow, The Flash czy Gotham..w Nightwing nie ma niczego niezwykłego pod tym względem :-) ..a tak faktycznie jest..muzyka, która od pierwszych sekund ,,zrobiła'' całą dramaturgię i klimat :-) ..

Obraz serii natomiast zapowida się ciekawie:-) lubię tego typu seriale więc pewnie będę zerkac :-)

ocenił(a) serial na 7
ocenił(a) serial na 7
Sz0k

Nie wiem czym tu się podniecać. Jak dla mnie wypada to całkiem słabo pod względem innych zapowiedzi. Ale to tylko moje zdanie :P

ocenił(a) serial na 6
Kawusia25_2

tym że jest to zrobione przez fanów, nie żadnych wysoko budżetowych aktorów, tylko fanów, zwykłych ludzi takich jak my... i trzeba przyznać że wyszło to kozacko z tego względu że dorównuje Arrow czy też może Flaszowi chociaż widziałem wczoraj 1 odcinek i muszę przyznać zaskoczył mnie bardzo bardzo pozytywnie i dźwignął poprzeczkę wyżej niż Arrow :))

ocenił(a) serial na 10
Sz0k

A wiecie,dlaczego tak jest?Bo oni zrobili to z zamiłowania do komiksów,a nie dla kasy,jak to jest w przypadku "zawodowców". Wiadomo,że każdy za swoją pracę oczekuje godnego wynagrodzenia,ale w większości przypadków kasa zaczyna przesłaniać prawdziwy cel twórcom filmowym (czytaj:producentom) i zaczynają robić szajs,byle się tylko sprzedało,a jak słupki spadają,to się kasuje.Gdyby robili to naprawdę dla ludzi,a nie dla zysków,to może bardziej by się starali.A ten zwiastun "fanowski" jest naprawdę dobry i gdyby nikt mi nie powiedział,to bym się nie kapnął.

Kawusia25_2

Zgadzam się z tym, że nie ma się czym podniecać. Jak na fanów to odwalili kawał dobrej roboty, jednak nie sądzę żeby to było lepsze od Arrow, Flash czy Gotham. Gra aktorska strasznie sztywna, wymuszona, zero swobody i naturalności.

ocenił(a) serial na 9
Sz0k

Widziałem już masę takich seriali i powiem szczerze, nie ma co się zachwycać samym trailerem. Przypominam, że trailer Arrow mroził krew [pierwszy sezon]. Ciężko stwierdzić jak to będzie, ale już 3 serie o Nightwingu przestały istnieć, więc nie liczyłbym na wiele. Przestały istnieć, bo po kilku odcinkach po prostu wiało kiczem i szkoda było to dalej kontynuować. W takich filmach kluczowe jest odpowiednie pokazanie scen walk. W jednych filmach było to pokazane, jak walka gimnazjalistów, w innym klepanie po pysiach, a w jeszcze innym walk praktycznie nie było.

Jak każdy chciałbym, by to się udało, ale jestem realistą. Arrow ma budżet i wypada to lepiej, nawet mi tu nie wmawiaj, że Deadstroke prezentuje się tutaj lepiej, niż w Arrow. To można wybaczyć, przez fanmade, ale nie przekłamywałbym rzeczywistości, by podnieść ego twórców Nightwinga.

Nawiasem Nightwing powstanie jako serial pod skrzydłami CW, więc będzie konkurencja. W sezonie 3 ma się pojawić w Arrow.