PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=644652}

Arrow

2012 - 2020
7,3 64 tys. ocen
7,3 10 1 63889
6,0 13 krytyków
Arrow
powrót do forum serialu Arrow

Od początkowych odcinków serial zachwyca ale odcinek 1x7 to już arcydzieło, jesteście podobnego zdania?

Nocna_Furia7

odcinek na podobnym poziomie co reszta, przyzwoicie dobry

Nocna_Furia7

Zdecydowanie jeden z najlepszych odcinków. Love interest się pojawia - również vigilante. Może być ciekawie.;)

Pozdrawiam

ocenił(a) serial na 9
Nocna_Furia7

Bez przesady - kolejny dobry odcinek po prostu. Najlepszy będzie ten z Batmanem :))))))

No lubię ten serial po prostu i już. Pierwsza scena w 3x7 gdy pojawia się Dresden i tak brwi unosi do góry, mnie mocno rozbawiła. Powróciła na chwilkę China White (Nie zadziera się z Triadami), nie było flashbacków z wyspy - i dobrze. Wyjaśniło się też kim jest ten tajemniczy "przyjaciel" Moiry. Tylko, że twórcy mogliby przestać wciąż ubierać Speedy w te mundurki szkolne. Bo stary perwers, taki jak ja, za bardzo się podnieca :P :P. A aktorka grająca Helenę ma IMHO zbyt kwadratową szczękę, ale w ostateczności ujdzie jako Huntress.

Natomiast wkurza mnie już ten moralizatorski ton Tokena-Diggle'a. Normalnie pięści same się zaciskają jak ględzi że Oli ma robić to i tamto. Niech już zbastuje. I ta sztywność Oliviera gdy jest bez kostiumu na oficjalnych spotkaniach, mi już trochę doskwiera. Wątek Tommego zaś zbyt mi przypomina historię Lexa Luthora, który zabił rodziców dla pieniędzy.

ocenił(a) serial na 6
8azyl1szek

Mnie bawi ułożenie ramion Olivera gdy stoi, wygląda jakby ciągle był napięty, ale to może przez ten pobyt na wyspie.

Diggle jest moim zdaniem w porządku, jako głos rozsądku daje radę.

Potwierdzone, że Batman się pojawi, czy to twoje przypuszczenia?

Nocna_Furia7

Odcinek najlepszy do tej pory, jak dla mnie ;)
Działo się dużo - jest coraz ciekawiej.
Serial się rozkręca. Ciekawe, co będzie dalej między Heleną a Oliverem.

ocenił(a) serial na 10
ardnaskela_filmaniak

Też jestem ciekawa co będzie między Oliverem a Heleną. W sumie stanowią ciekawą parę i nie muszą nic ukrywać przed sobą :)

ocenił(a) serial na 6
Nocna_Furia7

Mnie jakoś średnio się podobał nie było retrospekcji(ktore notabene wiele wyjaśniają)ale w tym odcinku i tak nic by nie wniosły.Twórcy zaczynają ukazywać Tomiego jako tego złego(to dobrze serial powraca na właściwy tor).Helena bardzo fajnie ukazana.Wątpliwe by pojawily sie kolejne postacie ,poprostu prawa to nich mają różni producenci(Batmana nie zobaczymy),owszem mogą się pojawić w jakichś wzmiankach,rozmowach itd.lecz namacalnie ich nie zobaczymy(i dobrze bo strasznie popsuli Deathstroka boję sie co mogli by zrobić innym bohaterom.)

ocenił(a) serial na 9
piekielny84

Czemu popsuli Deathstroke'a? Ewidentnie jego postać się pojawi jeszcze, bo rola "hej, to jest zamaskowany gość, fajny nie? zrobi Ci parę blizn, ot co" to zdecydowanie nie przystoi takiej postaci. Nie mogę się doczekać, aż wpadnie do Starling City, niech tylko jego charakteru nie zepsują...
Merlyn, no właśnie. Myślałem, że zrobią z niego tego złego, jak w komiksie. Ale wygląda na to, że przez Lauren tak się nie stanie. Jego ojciec za to wali antagonistą na kilometr.

Szybu

znacie może tytuł piosenki która pojawia się pod koniec odcinka ? :)

gelar153

Mniemam, że chodzi Ci o tą piosenkę pod koniec 7odcinka, gdzie jest scena pocałunku ;)
Oto tytuł : The Veils - Through The Deep Dark Woods
Niestety jest ona raczej nieznana i ciężko ją znaleźć nawet w celu samego przesłuchania!
Jedyne, co udało mi się wykopać to niedługi 17sekundowy fragment piosenki
(no niestety chyba przyjdzie nam czekać na wydanie jakiegoś oficjalnego singla lub albumy przez The Veils)
http://mp3.li/index.php?q=The%20Veils%20-%20Through%20The%20Deep%20Dark%20Woods

elfflea

No i już jest...
http://www.youtube.com/watch?v=T2_mazU5IzI

ocenił(a) serial na 6
Szybu

Owszem, Deathstroke na pewno jeszcze się pojawi, na Hataku jest news, że wcieli się w niego Manu Bennett ze Spartakusa (wcześniej grał go inny aktor).

ocenił(a) serial na 6
Szybu

A widzialeś ta postać na jakiejś grafice bądź concepcie scenarzyści z Klanu by go lepiej ucharakteryzowali.

ocenił(a) serial na 9
piekielny84

Widziałem w odcinku, wyglądał jakby wyszedł z sex-shopu, albo ze sklepu z kostiumami dla dzieci. Jego przebranie wyglądało jak z jakiegoś badziewnego materiału. Ale może naprawią to? Bądź optymistą, w końcu to na wyspie było 5 lat wcześniej.

ocenił(a) serial na 6
Szybu

sugerujesz, zatem że postać Deathstroka, ulega modowym wpływom? To co może bedzie miał torebkę od Gucciego :P

ocenił(a) serial na 9
piekielny84

Hahaha, kto wie :D Kapelusze są teraz modne, hmm.

ocenił(a) serial na 6
Szybu

hyhyhy może założy kieckę w kropki :P

Szybu

Nie wpadnie do sterling ponieważ na początku serialu i w retrospekcjach z wyspy kiedy olivier się wydostaje,widzimy jego głowe nabitą na pal na plaży

Haizen

możliwe że w jakichś retrospekcjach z wyspy będzie jego wątek,bo szkoda było by go marnować

ocenił(a) serial na 9
Haizen

Jakieś źródło, screen ? Bo o ile pamiętam, to na palu wisiała jego maska, ale mogę się mylić, więc proszę o sprostowanie jakby tak było.

Szybu

No, tu mnie w sumie zagiołeś i faktycznie to jest tylko maska, z tego co czytałem to ta maska jest początkiem ich bardziej osobistego konfliktu i próby zemsty deathstroka.

ocenił(a) serial na 9
Haizen

Brzmi ciekawie, nie mogę się doczekać jego powrotu w takim razie. Dark Archer, do tego Deathstroke, sporo tych arcywrogów będzie :D

ocenił(a) serial na 8
Szybu

Fajnie jakby wpletli postać Deathstrok'a, według komiksu ich ostatnie spotkanie kończy się niefajnie dla Olivera. Ostatnią rzeczą jaką zobaczy jest twarz Slade'a.

ocenił(a) serial na 10
Nocna_Furia7

wogóle serial jest w pyte:D

Wpis został zablokowany z uwagi na jego niezgodność z regulaminem
ocenił(a) serial na 7
Nocna_Furia7

Arrow to przyjemny serial nie wymagający myślenia. Irytują jednak głupie sceny i nie mam tu na myśli komiksowej konwencji.

Przykład z 7 odcinka:
Bertinelli ze swym gorylem rozmawia po spotkaniu z Triadą i jakimś cudem Policja ma tą rozmowę nagraną. Nie jest powiedziane jakim cudem...

Mimo wszystko serial w porządku.

Nocna_Furia7

serial zarąbisty:) wkręca!

ocenił(a) serial na 3
Nocna_Furia7

Arcydzieło? To chyba jakiś żart... Ciekawe są tylko wydarzenia na wyspie. Nie wiem gdzie reżyser tych "aktorów" znalazł.

ocenił(a) serial na 7
Nocna_Furia7

według mnie najlepsze odcinki to 4,5,8,7,9,10

Wpis został zablokowany z uwagi na jego niezgodność z regulaminem