jak po odcinku?? ja na razie nic nie pisze bo nie jestem w stanie :P;(
ale dzielcie się swoimi wrażeniami :)
Jak nazywa się ten DJ co pocałował Thea'e ? Chodzi mi o dane personalne aktora :)
Czekaj czekaj,dopiero są 4 komentarze.Mnie też to nie interesuje,bo się już rzygać chce.Nie wiem,czy oglądasz np. serial The 100,ale na tamto forum,to praktycznie szkoda wchodzić.Tam znowu mają "Bellarke" i jeszcze jakiś inny twór.Chyba samo gimnazjum tam siedzi.Tamten serial jest całkiem niezły,pomijam momenty "romantyczne" których jest w stosunku do akcji 50/50 albo nawet 60/40,ale na forum nie idzie nic przeczytać,bo cały czas o jednym.
Rozumiem że CW to "taka stacja" i lubuje się w "takich wątkach".Ciekaw jestem jak w wykonaniu tej stacji wypadłby Constantine czy Gotham.
The 100 widziałem chyba jeden środkowy odcinek i tak niby był okej.Ze swoje strony polecam "Strike Back" tam wątek romansowy jest wręcz podręcznikowy.Tam jak facet ma coś do laski to daje maczugą przez łeb ,łapie za włosy i ciągnie do jaskini,jak skończy znowu jest mordobicie.Merytorycznie serial kuleje ale dla samej akcji i niektórych terrorystek warto go obejrzeć.
Haha,w Constantine,to pewnie John przeleciał by już Zed,a potem by ją zostawił,potem by znowu wrócił,a w tym czasie ona by już była z tym aniołem,albo z tym kumplem Johna (nie pamiętam,jak mu tam). A Gotham na razie w sumie nie oglądałem,ale pewnie Gordon byłby z tym młodym Pingwinkiem :)
Gotham przestałem oglądać po 3 odcinku ,no nie idzie ten serial nie idzie.W zasadzie z tego co czytam na forum Gotham też ostro polecieli w kulki no i serial stał się serialem jednego bohatera Pingwina właśnie.
Całe szczęście najbliższy crossover opierał się będzie na czymś innym niż miłosne trójkąty ,trapezy czy inne geometryczne,a po crosie kilka odcinków z Laurel już chyba jako BC.( niektórzy już powinni smarować pewne części ciała).
Zwykle przeoczenie w zakladaniu tematu po emisji odcinka. Po prostu bylam wolniejsza o 3 min chyba :p rozumiem ze moze was irytowac poruszany temat Olicity. Ale przeciez to nie jest tak ze my tylko non stop o tym :p
bzyczek jak się rozkręcimy na temat Olicity to może czasem przesadzamy. dlatego się nie dziwię że niektórych może to denerwować ;p dlatego chyba trzeba troszkę przystopować xd
Teraz ten odcinek byl pelen scen z nimi dlatego tak nam odbilo, ale jak sam piekielny stwierdzil, w crossoverze odetchniecie ;D
Przystopować,racja.Przynajmniej do przyszłego odcinka ;) Wtedy znowu wszyscy będą mieć swoje tematy.Faceci o mordobiciu i urodzie aktorek,a kobiety o miłości itd. albo o klatach aktorów.
Ah co to za serial. Ewidentnie dla kazdego. Mi sie mordobicie tez podoba jak i sekwencje cwiczen ( patrz scena otwierajaca odc 3x05 ) super!!! No i milostki nasze w sam raz ;D ale wrzucimy na luz !!!:p przynajmniej sie postaram...
Reverse Flash tak ??o to ci chodzi?? :)))wątpie ale dlaczego takie przypuszczasz ??
Jakieś dziwne przeczucie? Poza tym widziałam zdjęcia z planu i był tam gość w kostiumie odwróconego Flasha... I właśnie tak próbowałam spojrzeć na tego chłopaka (na jego dolną część twarzy) i stwierdziłam, że trochę podobnie wygląda :D
Tylko że on występuje w Arrow a Reverse Flash to bardzo ważna postać ale we Flashu. Myślę bardziej że Reverse Flash to Eddie :p
Właśnie widziałam, że kilka osób stawiało na niego... ale mi jakoś tak nie podchodzi ten pomysł.
No tak, ale zbliżają się te połączone odcinki, więc pomyślałam że może to nie jest przypadek, że ten chłopak się pojawił właśnie teraz. Plus nie jest niemożliwym to, ażeby chłopak skończył do Star City, żeby sobie trochę zarobić jako DJ, a normalnie jest mieszkańcem Central City :D
no teorii jest kilka i na ogół jest tak że cokolwiek nam się wydaje że takie jest to twórcy przedstawiają to jeszcze inaczej :P dowiemy się pod koniec sezonu pewnie :P
No, ale Wells niby pomaga Flashowi... w zły sposób, ale jednak. Czytałam też, że wiele osób uważa, iż Wells to Barry z przyszłości, ale to chyba jest nielogiczne, bo Wells przybył z przyszłości, bo Flash gdzieś przepadł... więc co, sam siebie chce naprostować? XD