PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=644652}

Arrow

2012 - 2020
7,3 64 tys. ocen
7,3 10 1 63889
6,0 13 krytyków
Arrow
powrót do forum serialu Arrow

Ukazał się pierwszy trailer w którym widzimy pokaz mocy Flasha jak i strzelającego z łuku Arrowa.
https://www.youtube.com/watch?v=rnXsnR-2AvU

castor_fiber1988

Bardzo dobry filmik :) oby było go więcej w następnym sezonie :) albo niech najlepiej zrobią osobny serial na niego :)

CoreyT

to jest właśnie trailer osobnego serialu dla CV - "The Flash" który jest realizowany przez twórców Arrow i będzie miał premierę jesienią.

castor_fiber1988

No w pierwszym momencie byłem taki zajarany że nie ogarnąłem temaciku :) na pewno będę oglądał, być może będzie ciekawszy niż Arrow, postać Flash'a jest grana przez bardziej "żywszego" aktora :)

castor_fiber1988

Fajnie to wygląda,ale do Arrow średnio by pasowało,skoro twórcy raczej do tej pory stawiali na "realność" i nie pojawianie się zbyt komiksowych bohaterów,mam na myśli takich,jak np. Flash,którzy mają jakieś moce.Mirakuru nie liczę,bo to jednak było dosyć realne i możliwe.Do tej pory wystrzegali się bardziej niesamowitych postaci,robiąc z tego serial bardziej przyziemny,że tak powiem,ale mnie osobiście w ogólnie nie przeszkadzało by,gdyby pojawiały się inne postacie z Universum DC i to nie takie w typie Bronze Tigera,tylko bardziej niesamowite,posiadające jakieś moce.Niemniej jednak,podejrzewam,że jeśli Flash pojawi się w Arrow,to nie jako Flash,tylko jako Barry,bo pewnie nie będą chcieli psuć dotychczasowej konwencji serialu.Jednak od nowego sezonu spokojnie mogli by to zmienić,ale podejrzewam,że to Flash będzie serialem z mocami,fantastyką i super łotrami,a Arrow nadal pozostanie bardziej realny.Pożyjemy,zobaczymy.Ale trailer super i kostium wygląda spoko,w ogólnie nie jest kiczowaty,czego się bałem.lekko trąci Kapitanem Ameryką,ale spoko.A i jeszcze jedno.Nawet jeśli Flash jako Flash nie po
jawi się w Arrow,to nic nie soi na przeszkodzie,żeby we Flashu pojawił się Arrow,nie?

mario_1981

W Arrow pojawił się Barry Allen.

mario_1981

Pojawi się i raczej możemy liczyć na crossovery obu seriali - Flash w Arrow i odwrotnie.
Przypominam że to właśnie w jednym z odcinków Arrow było pokazane jak Barry nabył moce.
Ci sami producenci

mario_1981

Stephen Amell o możliwym crossoverze:
http://www.digitalspy.co.uk/ustv/s206/arrow/news/a547608/stephen-amell-the-flash -could-return-to-arrow.html#~oEkt8RcJ9JREir

castor_fiber1988

wypas się szykuje:D

castor_fiber1988

ŚWIETNE!
Strasznie mi się podoba. Energetyczny (dosłownie :P ) Flash będzie fajną odskocznią od nieco mrocznego Arrow.
Co do crossoverów to jakoś specjalnie mi na ty mnie zależy prócz tego by pojawiła się Felicity, utarła by tym trochę nosa Oliverowi.
Obawiam się tylko, że serial może upaść po pierwszym sezonie. Narobią nam wszystkim smak kilkunastoma odcinkami i się skończy :(
Było by szkoda no ale zobaczymy......

castor_fiber1988

Jest już pełny trailer 5min!
https://www.youtube.com/watch?v=Yj0l7iGKh8g#t=309

castor_fiber1988

Przeza*ebiste,już mi się to podoba.Może trochę zalatuje produkcjami z Marvela,ale inaczej się nie da przedstawić takiego bohatera.Podejrzewam,że serial będzie realistyczny do pewnego stopnia,a dalej,to już komiksowe akcje,bo widzę,że będzie ktoś z super mocami.Mam nadzieję,że się przyjmie,bo komiksowych seriali i filmów nigdy dość i dobrze,że idą w stronę seriali,bo kiedyś,w razie zakończenia produkcji,można się pokusić o jakiś film kinowy,a odwrotnie,to różnie bywa.Takich seriali powinni jak najwięcej robić i wprowadzać nowe postacie tak jak Flasha w Arrow,czyli krótka zajwaka,jakby geneza i potem własny serial już ze szczegółami.No i fajnie,ze Arrow się pojawi,choćby tylko w pilocie.Powinni mieszać bohaterów,bo to jest to samo universum i nic nie stoi na przeszkodzie,a ci dwaj się znają,no i poza tym,to produkcja jednej telewizji.Czekam teraz na serial z Deathstrokiem.No i pytanie do zaznajomionych lepiej ode mnie z tymi komiksami:co to za gość w tym tornadzie?

mario_1981

Ten gość to Weather Wizard
http://en.wikipedia.org/wiki/Weather_Wizard

castor_fiber1988

/////////////////

castor_fiber1988

Dzięki dobry człowieku. Z Flashem miałem małą styczność tylko na lamach polskiego Supera,tym bardziej nie kojarzę jego wrogów.Niemniej jednak,jak zawsze głośno przyklaskuję każdej inicjatywie przeniesienia komiksu na ekran,czy to w formie filmu,czy serialu.Oby jak najwięcej.Osobiście wydaje mi się,że choć w filmy wpompowane jest więcej kasy i są z reguły bardziej widowiskowe,to jednak osobiście wolę taki serial,bo choć jest skromniej,to jednak oglądania jest więcej i na dłuższą metę wychodzi na plus.Może teraz będą kręcić więcej takich seriali? Ja nie mam nic przeciwko.Wyobrażacie sobie film Arrow? Dwie godziny zabawy,czy tez półtorej,a potem tylko oblizywanie palców,a tak,to przynajmniej można troszkę pooglądać.Za nami 2 sezony,a będzie trzeci i to jest lepsza opcja.

castor_fiber1988

WOOOOOOOOOOOOOW!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

o rzesz k***a!!!!! oby tego nie zmaścili, a to co zobaczyliśmy w tej zapowiedzi serialu, nie były najlepszymi scenami...

chwała dla kolegi castora za wrzucenie tego nasze forum :)

castor_fiber1988

Zajedwabiste! Ten serial to 'muszę zobaczyć', nie ma bata. I w dodatku to samo uniwersum serialowego Arrow'a <3 Fajny przytyk do Barry'iego z 'urban legends', haha xD

matiiii

Na youtubie jest jeszcze jeden zwiastun 5 minutowy https://www.youtube.com/watch?v=Yj0l7iGKh8g

hornet

Sorry nie zauważyłem że już go ktoś wcześniej wstawił ;-)