PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=644652}

Arrow

2012 - 2020
7,3 64 tys. ocen
7,3 10 1 63888
6,0 13 krytyków
Arrow
powrót do forum serialu Arrow

Powiem tak...

ocenił(a) serial na 8

Niech tych co zobaczyli ze serial jest emitowany przez TV Puls nie zmyli... Sam myślałem jak zobaczyłem ze jest emitowany przez TV puls ze pewno jakieś nisko budżetowe ścierwo i nie miałem zamiaru oglądać, ale obejrzałem pierw The Flash z przypadku na torrentach ściągłem obejrzałem wszystkie na razie 9 odcinków i zobaczyłem ze są nawiązania do Arrow wiec chcąc nie chcąc ściągłem tez Arrowa i co się okazało ? Ze to jeden z lepszych seriali od czasów Prison Break jaki widziałem a z racji swojej pracy ze mam dużo w niej czasu naprawdę dużo filmów i seriali oglądam ale nic nigdy mnie tak nie wciągnęło jak PB a teraz Arrow... jednak ta TV Puls to była zmyłka z mojej strony. The Flash również dobry serial ale jednak bareziej mi się Arrow podoba :)

ocenił(a) serial na 9
Ludacris

Tv Puls puszcza całkiem dobre seriale , prawilny kanal

ocenił(a) serial na 8
Belsnizkel

No właśnie nigdy do niego oraz do tego co puszczają nie byłem przekonany bo w większości to produkcję nisko budżetowe o rekinach z kartonu giga pająka itp wiec jak zobaczyłem ze coś tam puszczają uznałem ze się to nie będzie nadawało do oglądania a tu taka niespodzianka :)

ocenił(a) serial na 9
Ludacris

no czytałem że spartacus i wikingowie też lecieli także to o wiele więcej niż wszystkie te podstawowe kanały razem wzięte

Ludacris

TV Puls wyrobił się na świetny kanał rozrywkowy, i słowo klucz to 'rozrywkowy' (stąd też te niszowe i nisko budżetowe produkcje na przemian wraz z dobrymi produkcjami - nie kryją się z tym, a w przypadku porównania do innych stacji wypadają lepiej bo przeciętny zjadacz chleba TAKICH filmów nie widział xD).
Co do seriali: świetne emitują, jeśli nie stare 'klasyki' to nowości z pierwszej półki: Spartacus, Vikings, Arrow, American Horror Story, i nie wiem co tam jeszcze mieli w ramówce. To podejście, że TV Puls puszcza SAME słabe rzeczy to już mit, ten stereotyp powinien odejść do lamusa, heh :)