PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=644652}

Arrow

2012 - 2020
7,3 64 tys. ocen
7,3 10 1 63887
6,0 13 krytyków
Arrow
powrót do forum serialu Arrow

Witam ;)

Mam jedno pytanie czy była premiera 2 sezonu ?? czy dopiero jest w planach ?? Nie zagłębiłam się dobrze w serialu i szczerze to nic prawie nie wiem, (jestem w trakcie ściągania go), ale to pytanie mnie zastanawia więc go zadałam ;)

Pozdrawiam :)

stokrotka251

Czy twoi rodzice wiedza, ze uzywasz komputera bez nadzoru?
Pozdrawiam

wingeddevil

Dobrze powiedziane :)

wingeddevil

Mam swoje lata więc mi tu nie wciskaj nadzoru rodziców........

stokrotka251

Ilosc kropek w twoim "wielokropkach", zwrot "że ktoś pomorze", stawianie spacji przed znakami zapytania (nie wiedziec czemu podwojnymi), a takze pytanie na poziomie przecietnego ucznia podstawowki sugeruja co innego.
"czas na sleczenie przed kompem to można pogrzebać" - faktycznie 15 sekund na zaznajomienie sie z informacjami podanymi pod samym tytulem, to bardzo duzo "grzebania", lepiej pisac glupie posty.

stokrotka251

Czytanie nie boli

Slavic

Gdy sie ma czas na ślęczenie przed kompem to można pogrzebać i poczytać wszystko na dany temat, a ja zapytałam bo sądziłam, że ktoś pomorze....jednak się myliłam.

dzięki za taką pomoc

stokrotka251

Nikt nie wymaga od Ciebie siedzenia przez cały dzień przed komputerem i szukania informacji o drugim sezonie serialu, ale przy avatarze jest napisane, który odcinek jest aktualnie emitowany (jutro (USA) s2e13 Heir to the Demon) i bez problemu można z tego dowiedzieć się o obecnym odcinku i sezonie serialu.

Slavic

No właśnie mi się to nie pojawiało jakiś czas i miałam problemy z filmwebem, temu padło to pytanie, no i opukać jak na razie zaczyna funkcjonować mi FW dobrze ;)

stokrotka251

No jednak wartałoby się postarać o zdeczunia lepszą pisownię.