PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=644652}

Arrow

2012 - 2020
7,3 64 tys. ocen
7,3 10 1 63888
6,0 13 krytyków
Arrow
powrót do forum serialu Arrow

Myślicie, że Czarny Kanarek wróci?
Oczywiście bez rewelacji typu: Felicity w hołdzie dla Laurel staje się Czarnym Kanarkiem...

ocenił(a) serial na 9
Heroes_Pe

Po zwiastunie mogę wywnioskować że Czarnym Kanarkiem będzie ta laska co ją udawała ostatnio (po śmierci Laurel). Chociaż na instagramie ktoś z ekipy ciągle dodaje słitfocie z Katie Cassidy (Laurel), więc sądzę że do któregoś serialu wróci oryginalna :)

marchewsz

(Nie)stety ta dziewczyna nie będzie nazywana Czarnym Kanarkiem, tylko jakoś inaczej :)
Ja ciągle liczyłem na skutki Flashpoint ;/
Mam nadzieję, że te fotki z insta coś oznaczają :)

Heroes_Pe

Ta dziewczyna to bedzie artemis

ocenił(a) serial na 7
Heroes_Pe

Katie Cassidy podpisała kontrakt, dzięki któremu będzie mogła liczyć na występy we wszystkich serialach DCTV, podobny kontakt ma Barrowman i JWS.
Najczęściej będzie pewnie występowała we Flashu jako Black Siren, możliwe, że wcisną ją też gdzieś w LoT, ale na pewno nie na początku sezonu, bo akcja ma się dziać w latach 40-tych i głównym motywem będzie JSA.
Cassidy do Arrow na stałe już nie wróci. Guggi mówił, że nie ma co liczyć na powrót Black Canary. Pewnie pojawi się w jakichś retrospekcjach, może też gościnnie jako Black Siren, ale Flashpoint na pewno tej postaci do życia nie przywróci, na to nie masz co liczyć i dobrze, bo to byłoby robienie widzów w wała, a i tak wystarczająco nerwów napsuli beznadziejnym 3. i 4. sezonem.

Azazel94

Zepsuli mi Black Canary... Odpuszczę sobie 5 sezon :(