PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=644652}

Arrow

2012 - 2020
7,3 64 tys. ocen
7,3 10 1 63888
6,0 13 krytyków
Arrow
powrót do forum serialu Arrow

Czytam niektóre tematy i oczom nie wierzę. Ten serial to przecież bajeczka i tak to należy traktować. Już dawno udowodnił że na wielu płaszczyznach godzi w ludzką inteligencje tandetnymi zagrywkami a co poniektórzy tak się wypisują jakbyśmy mieli do czynienia z Breaking Bad co najmniej. Ludzie obejrzyjcie sobie BB i zobaczycie co znaczy złożoność postaci, dobry czarny charakter, fabuła. Arrow to tylko bajka w dodatku od 1 sezonu na równi pochyłej w dół. Flash zresztą tak samo. Nie znaczy to że jest to złe bo i takie seriale gdzie człowiek się odmożdzy są potrzebne ale zawróccie uwagę na jedną rzecz. Nikt nie ma pretensji do kina klasy B że jest kinem klasy B. Tacy Niezniszczalni. To ma być proste jak konstrukcja cepa. Każdy się tego spodziewa. Prostoty w każdym elemencie i dzięki temu że coś nie aspiruje ponad swoje możliwości jest świetne, natomiast produkcje które "próbują" być ambitne po czym serwują nam akcję w stylu Felicty (koniec 4 sezonu). Dramat

aallen

Rozwalili się ilością odcinków na sezon. Oglądalność spadła im już o 70%. Więc zapewne to ostatni sezon Arrowa.

ocenił(a) serial na 7
saruto

skąd ty bierzesz te dane?

ocenił(a) serial na 10
saruto

Z tego co wiem zamówili sezon 6 już z miesiąc temu

ocenił(a) serial na 10
saruto

Skąd masz te 70 %? Według moich informacji na pewno nie jest to 70 %.

ocenił(a) serial na 8
aallen

nie wiem czy jesteś na bieżąco ale serial po wyjątkowo słabym 4-tym sezonie w piątym odkupuje swoje winy. twórcy wysłuchali fanów i wywali nudne wątki + dali villaina na skalę Deathstroke'a nie powiem żeby serial nagle stał się rewelacją ale jest o wiele lepiej ; ) I kto kto porównuje do Breaking Bad ? Musi mieć chyba żółte papiery to można zestawiać jedynie z innymi superbohaterskimi serialami i szlus. Wtedy z w porównaniu z takim Daredevilem np wypada mizernie =/

mordarg

owszem jest lepszy od 4 sezonu co i tak nie zmienia faktu że niektóre wnioski które "serial" wyciąga są w dalszym ciągu absurdalne. Tak seriale można porównywać do siebie. bardziej chodziło mi o to że czytając niektóre wypowiedzi są one tak "elokwentne" poważne i rozkładające na czynniki pierwsze wątki jakby serial był po prostu jakimś dziełem sztuki z głębokim przesłaniem :)

ocenił(a) serial na 10
aallen

Nie chcę oglądać Breaking Bad .