Czy tylko mnie drażni to, że na potrzeby stworzenia Black Canary wymieniono aktorkę grającą Sarę
i nawet zmieniono tę starą scenę z jej udziałem?
To byla taka scena, w ktorej nawet zapomnialem, jak wyglada Sara <musialbym obejrzec ponownie odcinek by sobie przypomniec>.. sila rzeczy nie drazni mnie to : )
Aktorkę zmienili podobno dlatego że potrzebowali ją na stałe , tak gdzieś ostatnio czytałem .
"Warto zauważyć, że w pierwszym sezonie Sarah pojawiła się w jednym z odcinków, ale wtedy grała ją inna aktorka i zagościła na ekranie tylko w kilku krótkich scenach. Tym razem producenci postanowili znaleźć kogoś, kto w serialu zostanie na dłużej" - Hatak
Sara jest wymieniona w 10 odcinkach i przypuszczam, że będzie obecna cały 2 sezon i albo pod koniec 2 coś jej się stanie albo dopiero w 3.
Moim zdaniem to jakies nieporozumienie!!! Zmienili ta aktorke bo ewidentnie chcieli zrobic niespodzianke kim okaze sie Black Canary,a wiadomo, ze nikt nie wpadlby na to ze zmienili aktorke,bo jak tu spodziewac sie az tak slabego manewru. Ja osobiscie jestem zniesmaczona i odstawiam serial,bo taki "pomysl" to kpina z inteligencji widza.. Swoja droga watpie ze aktorka ktora grala Sare w 1wszym sezonie nie chcialaby zostac na stale patrzac na to w czym gra - "Arrow" to chyba awans aktorski po "Modzie na sukces" i "Oszukac przeznaczenie czesc 1357876"?