PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=644652}

Arrow

2012 - 2020
7,3 64 tys. ocen
7,3 10 1 63887
6,0 13 krytyków
Arrow
powrót do forum serialu Arrow

Sezon 1: 2/10

ocenił(a) serial na 2

Początkowe odcinki nawet mi się podobały - tempo, nowy superbohater do kolekcji obejrzanych już przeze mnie, w miarę przyzwoita fabuła w tle. Niestety, im dalej w las tym więcej drzew. Gdzieś w połowie sezonu zaczęła mnie uderzać głupota niektórych scen, bardzo kiepskie dialogi, chyba żaden aktor nie wyglądał naturalnie, sztuczność aż biła po oczach, no i bardzo osobliwe podejście do sprawiedliwości: moi wrogowie są gorsi od twoich więc można ich zabić a twoich nie, ja jestem mścicielem a ty będziesz mordercą. 'Arrow' to bardzo słaby serial który w jakimś stopniu broni się akcją i tajemniczą historią młodego człowieka który rozbił się na pewnej wyspie. To jednak za mało żeby brnąć w kolejne sezony. Mam w zwyczaju kończyć to co zacząłem ale poziom żenady który jestem w stanie przyjąć został kilkukrotnie przekroczony podczas oglądania tego serialu i w trakcie ostatniego odcinka sezonu pierwszego obiecałem sobie, że dalsze przygody odpuszczam. Niby oczywista oczywistość, bajeczka o komiksowych herosach więc czego się spodziewać. A jednak da się zrobić to na wysokim poziomie vide 'Gotham'.

ocenił(a) serial na 10
Tatusiek1986

Co kraj, to obyczaj.Ty chwalisz Gotham, ktoś inny znowuż nie i tak to się kręci.Każdy ma swój gust i każdy znajdzie coś dla siebie.Dla mnie Arrow był fajny do końca drugiego sezonu i może początek trzeciego.Teraz jest marnie, ale i tak oglądam, bo ja również kończę, co zacząłem i aż tak się znowuż nie morduję przy oglądaniu nowych odcinków, choć to nie jest już to.