PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=644652}

Arrow

2012 - 2020
7,3 64 tys. ocen
7,3 10 1 63887
6,0 13 krytyków
Arrow
powrót do forum serialu Arrow

Gdy usłyszeliście tą dziewczynę, mówiąca że jeste terapuetką w czasie gdy członkowie zespołu
samobójców wychodzili z celi, nie mieliście skojarzenia z Harley Quinn :D ? Mi się jakoś tak
skojarzyło z serią Arkham.

I takie małe pytanko. Nie mielibyście ochoty zobaczyć serialu o Batmanie przypominającą serie gier
Arkham? Klimat, postacie itp. Według mnie taki serial mógłby przynieść większe zyski i popularność
niż choćby Gra o Tron.

sikor91

Od razu się przyznam , że nie jestem wierną fanką wszelkich seriali na podstawie komiksów dlatego też chciałabym się zapytać ile Harley Quinn może mieć lat teraz gdyby zagrała ewentualnie w arrow? Może to co teraz napiszę będzie bardzo naciągane ale tak przyszło mi do głowy a może ona będzie miała coś wspólnego z Felicity? Przecież scenarzyści powiedzieli , że Felicity przyjdzie zapłacić w jakimś stopniu to co powiedziała w 2x13 odcinku do Oliviera o jej rodzicach. Powiedziała, że ,,Moja mama, to moja matka?" A OJCA pamięta ale bardzo słabo.To tylko takie moje wolne myśli

sikor91

No bo to była Harley ;) i dobrze kojarzysz z serią Arkham bo ten sam głos był podkładany do gier Arkham właśnie postaci Quinn ;)

sikor91

Nie chciał bym serialu o Batmanie w którym ta postać została by skrzywdzona,inne podejrzewam że tez .Serial musiałby mieć naprawdę wysoki budżet co by nie wyszła taka qpa jak z Marvel's Agenci Tarczy.Czekam na premierę serialu Gotham,który może będzie dobrym kryminałem w stylu noir.

piekielny84

Obawiam się, że nawet jeżeli Gotham będzie dobrym serialem kryminalnym, to fanów komiksów o Mrocznym Rycerzu mogą zawieść. Bądź co bądź historia Gotham związana jest z postacią Batmana. Sama postać Bruce Wayna i jego historia nie została do końca wyeksploatowana. Każdy z dotychczasowych reżyserów miał inną koncepcję. Burton jak to Burton dbał bardziej o efekty i komiksowy efekt. Nolan natomiast pokazał mniej fantastyki a więcej psychologicznych aspektów. Według mnie można byłoby te dwie rzeczy połączyć. Świetne odwzorowanie komiksowe świata i psychologiczna otoczka postaci i w sprawnym rękach otrzymałoby się produkt doskonały.

sikor91

Dlatego ja nie mam wybujałych oczekiwań co do Gotham łyknę go na miękko,mimo zapowiedzi kilku bohaterów.Ostatnie zdanie ma sens tylko fani mogą tego nie łyknąć,jedno jest pewne będzie lepszy niż Marvelsi agenci tarczy.