Gdy usłyszeliście tą dziewczynę, mówiąca że jeste terapuetką w czasie gdy członkowie zespołu
samobójców wychodzili z celi, nie mieliście skojarzenia z Harley Quinn :D ? Mi się jakoś tak
skojarzyło z serią Arkham.
I takie małe pytanko. Nie mielibyście ochoty zobaczyć serialu o Batmanie przypominającą serie gier
Arkham? Klimat, postacie itp. Według mnie taki serial mógłby przynieść większe zyski i popularność
niż choćby Gra o Tron.
Od razu się przyznam , że nie jestem wierną fanką wszelkich seriali na podstawie komiksów dlatego też chciałabym się zapytać ile Harley Quinn może mieć lat teraz gdyby zagrała ewentualnie w arrow? Może to co teraz napiszę będzie bardzo naciągane ale tak przyszło mi do głowy a może ona będzie miała coś wspólnego z Felicity? Przecież scenarzyści powiedzieli , że Felicity przyjdzie zapłacić w jakimś stopniu to co powiedziała w 2x13 odcinku do Oliviera o jej rodzicach. Powiedziała, że ,,Moja mama, to moja matka?" A OJCA pamięta ale bardzo słabo.To tylko takie moje wolne myśli
No bo to była Harley ;) i dobrze kojarzysz z serią Arkham bo ten sam głos był podkładany do gier Arkham właśnie postaci Quinn ;)
Nie chciał bym serialu o Batmanie w którym ta postać została by skrzywdzona,inne podejrzewam że tez .Serial musiałby mieć naprawdę wysoki budżet co by nie wyszła taka qpa jak z Marvel's Agenci Tarczy.Czekam na premierę serialu Gotham,który może będzie dobrym kryminałem w stylu noir.
Obawiam się, że nawet jeżeli Gotham będzie dobrym serialem kryminalnym, to fanów komiksów o Mrocznym Rycerzu mogą zawieść. Bądź co bądź historia Gotham związana jest z postacią Batmana. Sama postać Bruce Wayna i jego historia nie została do końca wyeksploatowana. Każdy z dotychczasowych reżyserów miał inną koncepcję. Burton jak to Burton dbał bardziej o efekty i komiksowy efekt. Nolan natomiast pokazał mniej fantastyki a więcej psychologicznych aspektów. Według mnie można byłoby te dwie rzeczy połączyć. Świetne odwzorowanie komiksowe świata i psychologiczna otoczka postaci i w sprawnym rękach otrzymałoby się produkt doskonały.