PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=644652}

Arrow

2012 - 2020
7,3 64 tys. ocen
7,3 10 1 63887
6,0 13 krytyków
Arrow
powrót do forum serialu Arrow

Jedno mnie ciekawi, mianowicie zainteresowanie Sary Slade'm. W 4 odcinku 2 sezonu pytała się
Arrowa co się stało, ze Sladem.
W DC Slade to Deathstroke więc zapewne w serialu się pojawi, z tego co wiem Slade był
naszpikowany jakimś syfem który dał mu siłę (może to ta substancja co Blood testował?).
Aktualnie najbardziej czekam na rozwiązanie tego wątku, sytuację z liga, no i czyje nogi były
odpowiedzialne za zamach na samolot na wyspie (czyżby Rochav?)

Silverrose

Chyba powoli zaczyna się rozwijać wątek Bratvy. Myślę, że ich kapitan to był ten koleś w celi obok na statku.
Mi się wydaje, że Slade nie żyje. Oli z wyspy wracał sam a jakoś nie chce mi się wierzyć, że Slade sam wcześniej by opuścił wyspę

Lares91

Sara już 2x przeżyła i wygląda na to, że opuściła wyspę choć raz. Z pewnością akcja na wyspie będzie miała nieoczekiwany zwrot, a Slade jakoś ucieknie. On musi zostać głównym villainem, po prostu musi :)

nurfhei

watek sary mnie zbytnio nie ciekawi ale jestem ciekawa sleda swoja droga lorem mogą wysłać na jakaś odległą wyspę bo laska mi działa na nerwy nagle ma wyrzuty sumienia po maly numerku z oli . jakoś nie pamiętam żeby w finałowym odcinku jak do niego przyszła -po bunga buga - żalowła tego co sie wydążyło. Tak wiem ze śmierć tonnego zmieniła ale bez przesada laska była irytująca w 1 sezonie a 2 do zupełne dno ;))

Lares91

To jest właśnie kolejna rzecz na którą czekam, co się stało na wyspie ze Oli siedział tam 5 lat i był sam? Slade był oparzony, dodatkowo powinien stracić prawe oko (tak jak jego kolega z oddziału), jeżeli zginął na wyspie to za sprawą tych na statku wiec Sara by się o niego nie pytała. Może scenarzyści zmienią i to, tak jak w przypadku BC, że nie Slade a ten drugi bedzie Deathstrok'iem. Zobaczymy zresztą co z Shando i skąd te 2 tatuaże u Oliego (bratwa i smok). Co do kolesia w celi to jest więcej niż prawdopodobne, że dzięki niemu Oli został kapitanem. W odcinku z Hrabia mówił po rosyjsku, że uratował komuś z nich życie i dlatego jest ceniony w Bratvie.

Silverrose

A kto to jest ten drugi? Slyde to Deathstroke i tyle

Mou

Nie pamiętam imienia. Koleś, który wraz ze Slade'm przyleciał na wyspę, ten sam co torturował Oliego i "teoretycznie" zginął z rąk Slade'a. Tak się zastanawiam czy scenarzyści tego też nie zmienią skoro kanarkiem została Sara, a nie Lauren.

Silverrose

Ciężko ocenić kto jest kim, bo w DC, Deathstroke to wróg Arrow. Czyli według tego to Slade powinien być nim.. ale skoro Sara to black canary to możliwe że tu też coś zmienią