PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=644652}

Arrow

2012 - 2020
7,3 64 tys. ocen
7,3 10 1 63887
6,0 13 krytyków
Arrow
powrót do forum serialu Arrow

Po tym co Slade powiedział na końcu 9tego odcinka jestem pewien, że ktoś w tym sezonie zginie. Bardzo mi tylko szkoda Shado :( Lubiłem ją bardzo i liczyłem, że może inacze rozwiążą wątek nienawiści Slade'a do Oliego - myślałem, że raczej poprztykają się o to, że Shado woli Oliego :/
Wracając do tematu - sądzę, że scenarzyści zabiją Laurel. Większość widzów wręcz rzyga na jej widok, w całym 2 sezonie jak na razie wiele jej nie było, choć obawiam się, że należy się spodziewać, że w 2 połówce sezonu będzie jej więcej (wątek ćpania, romansu z bloodem i - mam nadzieję śmierci trochę czasu antenowego zająć musi). Sądzę również, że zginie się Bratowi Bloodowi, ale sam Slade przeżyje (o ile wogóle w tym sezonie dojdzie do walki Slade - Ollie, bo mogą chcieć na głównego złoczyńce zrobić Blooda, i dopiero pod koniec Ollie dowie się, że Slade żyje i stoi za wszystkim).
Z chęcią wysłuchałbym i waszych przypuszczeń na temat możliwych zdarzeń. :P

Azejzel

A więc tak....Laurel umrze....w końcu skoro Sarah żyje to drugi raz jej nie uśmiercą :D Glownym Bossem tego sezonu bedzie ponownie Malcolm, ze Sladem równiez będzie gruby pojedynek lecz na końcu uratuje on Olivera gdy ten będzie dostawał wciry od Malcolma i sam odda za niego swe życie....Na łożu śmierci przeprosi go za wszystko i powie mu że Shado tak naprawde kochała tylko jego. Ale tak naprawde nie umrze oczywiście bo znajdzie go Ras Al Ghul i przyjmie go do ligi zabójców, wtedy stanie sie tym prawdziwym DeathStrokiem....Skąd to wiem ? Odpowiedź brzmi... Za długo siedze w internecie i za dużo seriali i filmów obejrzałem w życiu żeby tego nie wiedzieć :D Schemat jest wszędzie niemal taki sam :D