PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=644652}

Arrow

2012 - 2020
7,3 64 tys. ocen
7,3 10 1 63839
6,4 11 krytyków
Arrow
powrót do forum serialu Arrow

Najlepsza końcówka Arrow jak do tej pory. Wzruszyłem się. To po prostu było zbyt piękne żeby było prawdziwe. Nasza kochana Felicity nareszcie wstała z wózka i chodzi o własnych siłach. Nareszcie będzie mogła spaść ze schodów i skręcić kark.

ocenił(a) serial na 5
TyrionLanister

Slade Wilson aka Deathstroke, najbardziej znany jako przeciwnik Batmana więc aby nie igrać z czasoprzestrzenią ;) pewnie nie pojawi się ponownie

ocenił(a) serial na 5
BlakJoint

Ja nie moge sie doczekac ,goracych scen gejowskiego seksu tego pedzia z czarnym krzyzem na mordzie LOOOOOL

ocenił(a) serial na 7
BlakJoint

Nie wierzę...
Jaki spoiler...

ocenił(a) serial na 4
BlakJoint

Prawdziwy Arrow skończył się na pierwszym sezonie. Wszystkie kolejne to odświeżanie tego co już było i ssanie kasy z bezrozumnej tłuszczy. Ile to on już razy był śmiertelnie ranny w tych wspomnieniach? 20? 30? To bite 4 lata hospitalizacji, a jednak uratował w tym czasie świat x razy. Porażka.

ocenił(a) serial na 7
BlakJoint

Skończyłem oglądać po pierwszym sezonie gdzie bardzo mi się podobała ,serio tak ją potem spieprzyli??

ocenił(a) serial na 7
Danio31b

Drugi sezon jest świetny, bije ten pierwszy. Ale to co jest potem...no może trochę przesadzam, bo jest kilka całkiem naprawdę niezłych odcinków. Ale Olicity niszczy wszystko w 3 i 4 sezonie. Jednakże warto się przemęczyć by zobaczyć sezon 5 :]

ocenił(a) serial na 7
BlakJoint

Szkoda bo w pierwszym sezonie Felicity była moja ulubioną postacią,czekałem na każda scenę z nią ,ale jeśli jest tak źle to chyba sobie odpuszczę ,może obejrzę drug sezon i na tym skończę ,dwa beznadziejne sezony w serialu to dla mnie za dużo wiec 3 i 4 odpada ;)

ocenił(a) serial na 10
Danio31b

to je pomiń i tak nic nie stracisz a 5 sezon lepszy od pierwszego nawet

ocenił(a) serial na 8
BlakJoint

witam mam pytanie w ktorym sezonie felisity wstala z wózka i rozstała sie z oliwierem?

ocenił(a) serial na 7
andbart1

Jeśli mnie pamięć nie myli, to był to 4 sezon