Kojarzycie retrospekcje z wyspy. Była tam scena jak Fyers rozmawia ze swoim zleceniodawcą i
pokazali jakąś kobietę (a dokładniej jej nogi :P). Okazało się w końcu kto to był czy będzie o tym
dopiero w 2 sezonie?
Póki co nie wiadomo. Prawdopodobnie w 2 sezonie cała akcja będzie krążyć wokół niej ;)
Ona nie ma daru do rządzenia takimi przedsięwzięciami, nie na dłuższą metę - za miękka jest ;)
Bardzo prawdopodobne. Pojawił się właśnie nowy plakat, na którym jest nowa postać i to pewnie ona ;)
http://pmctvline2.files.wordpress.com/2013/08/arrow_season2_poster.jpg
Na Laurel nie wygląda, chociaż oddalenie i jakość plakatu nie pomaga ;P Nie pasuje także samo ulokowanie postaci obok Slade'a, co sugerowało by postać z okresy "wyspy". Jeżeli to faktycznie nie Laurel, to ciekawi mnie dlaczego nie ma jej na tym plakacie. Wiem że ulubienicą widzów nie jest, ale to wciąż ważna postać
Za plecami oliego po prawej Felicity ta przy Slade wygląda na Moire a ta z tym gimbusem to Thea
Mi ta laska koło Slade'a nie wygląda na Laurel - może to przez mały rozmiar plakatu :)
Przez mały rozmiar plakatu, wszyscy się zastanawiamy kim jest kobieta stojąca koło Slade'a ;) Wg ciebie jest to Moira, wg innych Laurel.. Wystarczająco doprecyzowałam?
To jest Laurel, w tym materiale wideo potwierdzenie - ta sama suknia i ta sama fryzura :)
http://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=Bz6sv7bRCfk
Prawdopodobnie może to być Amanda Waller, potwierdzono występ tej postaci w drugim sezonie więc jest to możliwe. Po informacje nt postaci odsyłam do google ;)
Chociaż mogę źle kojarzyć ale z tego co pamiętam to były pokazane tylko nogi kobiety, jakiego koloru skóry była ta kobieta? Ktoś pamięta?
No właśnie albo jest super blada albo miała takie wieśniackie białe rajstopy :P
Amanda Waller jest czarna :p Tzn. żeby być poprawnym politycznie to jest afroamerykanką więc wychodziłoby na to że jednak nie.
Który to był odcinek tak w ogóle, bo bym sprawdził z ciekawości?
Od niedawno wiadomo, że Navid Negahban zagra członka Ligi Zabójców Al-Owal'a(btw. jest to świetny wybór, aktor pokazał już w Homeland bardzo dobry poziom aktorstwa). To plus tytuł jednego odcinka- “The Demon’s Head”(jest to jedna z nazw na Ra's Al Ghula) daje bardzo duże prawdopodobieństwo, że kobieta rozmawiająca z Fyersem to Talia.
Ja przyznam bez bicia, że nigdy nie czytałem, żadnego z komiksów DC ani Marvela (jedynie filmy i kreskówki :P ) znam jedynie nieco historię ciekawszych postaci. Mógłby mi ktoś przybliżyć nieco tą ligę zabójców i kim jest ta Talia ? (Ra's Al Ghula kojażę z batmana jeśli mnie pamięć nie myli, ). A i mam jeszcze jedno pytanko a nie chciałbym zakładać nowego tematu. Czy w komiksach jest coś o organizacji Bratva? W serialu zaraz po retrospekcjach z wyspy powiązania Olivera z nimi są najciekawsze ^^
League od Assassins międzynarodowa siatka przestępcza której przewodzi Ra`s Al Ghul(znany najlepiej jako jeden z największych przeciwników Batmana. Niejednokrotnie chciał go uczynić swoim następca, po arabsku jego imię brzmi Head od the Demon-patrz tytuł 5 odc.) Teraz na spokojnie:-D
Jego córka jest Talia Al Ghul przewodząca Lidze pod nieobecność tatusia-najwiecej informacji odnośnie niej tycza się Gacka. Najważniejsze to chyba to ze w komiksach jest matka synka nietoperzastego.
Tak wiem chaotycznie ale jak masz Dokl pyt to z chęcią odpowiem. Co do Brata to jest to chyba powiązanie stworzone na potrzeby serialu ale do końca nie wiem :-P