PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=644652}

Arrow

2012 - 2020
7,3 64 tys. ocen
7,3 10 1 63888
6,0 13 krytyków
Arrow
powrót do forum serialu Arrow

Talia Al Ghul

ocenił(a) serial na 8

CW potwierdziło że w 10 odcinku pojawi się Talia Al Ghul i to ma nie być jednorazowy występ więc do osób które mogą kryć się pod maska Prometheusa dołącza Talia a to może być bardzo prawdopodobne ponieważ Oliver zabij jej ojca do tego broń i wyszkolenie jakim dysponuje Prometheus jest z Ligi Zabójców

ocenił(a) serial na 9
nuul69

Zabawne, chciałem wczoraj założyć o niej temat z pytaniem czy ma ktoś jakieś info na jej temat, bo wystąpiła w LoT jako najstarsza córka Rasa i tyle. Uznałem jednak, że pewnie nikt nic nie wie i zaniechałem tego pomysłu, a tu prosze. Doskonała wiadomość :)

Co do Prometheusa to jednak jego sylwetka wydaje się bardziej męska, więc bym ją odrzucił. Plus w zasadzie jest jego szwagierką, więc tym bardziej nie powinna na niego polować.

marchewsz

Mógłbyś rozwinąć skrót LoT? Jakiś serial mnie omija?

ocenił(a) serial na 7
AeuquitasVeritas

DC Legends of Tomorrow. Występuje tam m.in. Sara Lance, siostra Laurel jako Biały Kanarek oraz Ray Palmer, były Felicity jako Atom ;)

wioletaHP

Po napisaniu komentarza sobie przypomniałem. Dzięki, bo nie wiedziałem, że 2 sezon już jest. Tak przy okazji, pewnie ktoś tu ogląda supergirl, warto zaczynać 2 sezon? Czy tragedia jak pierwszy?

ocenił(a) serial na 7
AeuquitasVeritas

Drugi sezon jest i całkiem ciekawy, o ile ogląda się go z przymrużeniem oka. Ja staram się nie myślec o braku logiki, tylko na tym, co mi się podoba - na postaciach, ich relacjach, gagach i LOT lubię :)
Co do ,,Supergirl'', ja nie pomogę. Pierwszego sezonu nie oglądałam, nie licząc epizodu z Flashem, z drugiego tylko pierwsze 3 odcinki i raczej dalej kontynuowac przygody z Karą nie będę - tylko jeśli będzie to miało związek z pozostałymi serialami DC, aby byc w miarę na bieżąco.