CW potwierdziło że w 10 odcinku pojawi się Talia Al Ghul i to ma nie być jednorazowy występ więc do osób które mogą kryć się pod maska Prometheusa dołącza Talia a to może być bardzo prawdopodobne ponieważ Oliver zabij jej ojca do tego broń i wyszkolenie jakim dysponuje Prometheus jest z Ligi Zabójców
Zabawne, chciałem wczoraj założyć o niej temat z pytaniem czy ma ktoś jakieś info na jej temat, bo wystąpiła w LoT jako najstarsza córka Rasa i tyle. Uznałem jednak, że pewnie nikt nic nie wie i zaniechałem tego pomysłu, a tu prosze. Doskonała wiadomość :)
Co do Prometheusa to jednak jego sylwetka wydaje się bardziej męska, więc bym ją odrzucił. Plus w zasadzie jest jego szwagierką, więc tym bardziej nie powinna na niego polować.
DC Legends of Tomorrow. Występuje tam m.in. Sara Lance, siostra Laurel jako Biały Kanarek oraz Ray Palmer, były Felicity jako Atom ;)
Po napisaniu komentarza sobie przypomniałem. Dzięki, bo nie wiedziałem, że 2 sezon już jest. Tak przy okazji, pewnie ktoś tu ogląda supergirl, warto zaczynać 2 sezon? Czy tragedia jak pierwszy?
Drugi sezon jest i całkiem ciekawy, o ile ogląda się go z przymrużeniem oka. Ja staram się nie myślec o braku logiki, tylko na tym, co mi się podoba - na postaciach, ich relacjach, gagach i LOT lubię :)
Co do ,,Supergirl'', ja nie pomogę. Pierwszego sezonu nie oglądałam, nie licząc epizodu z Flashem, z drugiego tylko pierwsze 3 odcinki i raczej dalej kontynuowac przygody z Karą nie będę - tylko jeśli będzie to miało związek z pozostałymi serialami DC, aby byc w miarę na bieżąco.