Co myślicie o trailerze? Mnie przekonał i nie mogę się doczekać całości :D
Mnie także, serial zapowiada się naprawdę dobrze. Mimo iż wciąż po Smallville myślać GA mam przed oczami Hartleya, to jednak dam temu projektowi szanse:)
http://www.youtube.com/watch?v=VpFobB8EpKQ&feature=player_embedded a tutaj mamy kolejny klip :) Wygląda to całkiem nieźle :)
Mnie też przekonał do siebie na tyle, że daje mu zielone światło ;) Przyznam się, że w propozycji CW to właśnie ten serial jest u mnie jak na razie na pierwszym miejscu. Liczę, że będzie dobrze zrobiony, a wartka akcja nie pozwoli nam spać po nocach ;) No, ale zobaczymy jak to będzie. Oby się udało zrobić coś dobrego. W każdym razie trzymam kciuki.
CW w ogóle wydaje się wyjątkowo mocne w tym roku. Również najbardziej czekam na Arrow, być może zerknę też na Cult ;]
Zdecydowanie Cult też jest warte uwagi. Te dwa seriale na pewno zrobią wokół siebie sporo zamieszania. CW się postarało, chociaż na Piękną i Bestię i The Carrie Diares patrzę trochę z przymrużeniem oka ;) No, ale zobaczymy.
Na Carrie Diaries na pewno nie zerknę, szykuje się zastępstwo [obecnie] koszmarnego Gossip Girl. Jestem osobą dość sentymentlaną i ciężko mi porzucić jakiś serial, który oglądam, więc nadal oglądam GG, ale cieszę się niezmiernie, że w tym roku uwolnię się od tego serialu w końcu. Beauty and the Beast też mnie jakoś nie kręci, poza tym nie lubię Kreuk.
Najlepsze będzie to, że Arrow i Supernatural lecą w ten sam dzień, więc będzie co oglądać. Wprawdzie SN trochę podupadło, to jednak nadal jest bardzo solidne.
Ja jako dosyć sentymentalna osoba próbowałam pociągnąć GG do końca, ale to co zrobili z tym serialem i jego bohaterami.. Nie wytrzymałam i przestałam oglądać gdzieś koło 4 sezonu. 'Carrie' będzie pewnie kolejną opowieścią o dzieciakach z liceum, a ja już niestety z tego wyrosłam. Poza tym wciąż mam w pamięci 'Seks w wielkim mieście' i nie chce niszczyć sobie tamtego obrazu, jakimś nowym. A co do Bestii to mam to samo odczucie co do Kreuk. Nie przekonuje mnie ta aktorka ;]
Jednym plusem 4 sezonu była Katie Cassidy :D No, a w 5 jest Elizabeth Hurley, chociaż tyle, no ale wątki jakie robią coraz bardziej przypomina już telenowelę ;d SPOJLER wracający z zza światów Burt oO ksiądz manipulant, zaginiona kuzynka, podszywająca się pod nią koleżanka, a jeszcze jak dowalili wątek, że Serena jest siostrą Ivy oO
No właśnie gdzieś po tym jak zdemaskowali Cassidy, że nie jest tym za kogo się podaje <matko już nawet nie pamiętam,o co to dokładnie chodziło> zawiesiłam oglądanie. A później tylko dochodziły do mnie słuchy, że zrobili DAIR <wtf?> i Blair mówiła, że tak naprawdę nigdy nie była szczęśliwa z Chuckiem i te inne głupoty to łapię się za głowę. Jak można zniszczyć tak serial? Gdy przypominam sobie pierwszy i drugi sezon, no ewentualnie jeszcze trzeci to mogę śmiało powiedzieć, że ktoś spieprzył robotę kolejnych sezonów.
To się powinno skończyć po 3 sezonach. Teraz to taka Moda na Sukces Teen Version.
Trailer mi sie podoba, i jak nie zrobią z tego kolejnego smallville to będzie dobrze. Po prostu nie trawie tego prymitywnego serialu.
Arrow jest najbardziej wyczekiwanym przeze mnie serialem z jesiennej ramówki. Uwielbiam Katie Cassidy, stąd zainteresowanie. Po obejrzeniu tych trzech trailerów czuję, że to będzie coś ciekawego ;)
Ze wszystkich propozycji The CW najbardziej czekam właśnie na Arrow :))) Nie żałuję, że głównej roli nie gra Justin Hartley... Lubiłam go w Smallville, ale cały serial był taki... przesłodzony, nierzeczywisty. Amell bardziej mi pasuje do tej roli, jest niesamowicie sprawny fizycznie i bardziej męski (bez urazy dla fanów Justina, który też mi się podoba) i TA wersja seria mi się bardziej podoba. Mroczniejsza i bardziej wiarygodna. Historia faceta, który przeżył piekło na wyspie, wraca zupełnie odmieniony, żądny zemsty :) Nie mogę się już doczekać premiery :) Trzymam kciuki i wierzę, że będzie bardzo dobrze :)
XD Może akurat, to świeże "mięsko" serialowe będzie strawne.
Bo ostatnio mam mega pecha do seriali.
No, jakichś dobrych kilka miesięcy pech ten trwa;)
Bardzo podoba mi się, że ten serial wygląda tak batmanowato - młody facet przeżywa tragedię, ćwiczy i nabiera sprawności oraz umiejętności, by potem wrócić do miasta, w dzień udawać milionera, a nocami rozbijać mafijne struktury. Tak jak idea faceta ubranego w kaptur i strzelającego z łuku jako superbohatera dotąd mnie śmieszyła, tak ten serial może mieć dobry klimat. Będzie co oglądać!
P.S.
I oczywiście oglądam dla Willy Holland - chociaż pewnie i tak dostanie max 5 minut na odcinek.
Trailer jak trailer, ale sneak peek z pilota sprawił, że straciłem wszelkie nadzieje na fajny serial.
Przeciwnicy strzelają całymi seriami centymetry od Olivera, strzelają oczywiście tylko w trudnych sytuacjach, no bo przecież jak jest czyste pole, to nie będą strzelać, tylko go gonić, aż się gdzieś będzie mógł ukryć. A ten skubany potrafiłby się schować przed ostrzałem za słupkiem od znaku drogowego. Mówisz, że batmanowato. Z której strony? Tam nie było takich głupich scen, Batman obrywał, ale ratowała go zbroja. To natomiast będzie sensacyjna bajeczka. :/ Ni to Smallville, ni to Batman. Brakuje tylko żeby Arrowa grał Steven Seagal.