PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=644652}

Arrow

2012 - 2020
7,3 64 tys. ocen
7,3 10 1 63888
6,0 13 krytyków
Arrow
powrót do forum serialu Arrow

Trailer

ocenił(a) serial na 7

Co myślicie o trailerze? Mnie przekonał i nie mogę się doczekać całości :D

Solarie

Mnie także, serial zapowiada się naprawdę dobrze. Mimo iż wciąż po Smallville myślać GA mam przed oczami Hartleya, to jednak dam temu projektowi szanse:)

Solarie

http://www.youtube.com/watch?v=VpFobB8EpKQ&feature=player_embedded a tutaj mamy kolejny klip :) Wygląda to całkiem nieźle :)

ocenił(a) serial na 7
Solarie

Mnie też przekonał do siebie na tyle, że daje mu zielone światło ;) Przyznam się, że w propozycji CW to właśnie ten serial jest u mnie jak na razie na pierwszym miejscu. Liczę, że będzie dobrze zrobiony, a wartka akcja nie pozwoli nam spać po nocach ;) No, ale zobaczymy jak to będzie. Oby się udało zrobić coś dobrego. W każdym razie trzymam kciuki.

ocenił(a) serial na 7
pietrusia

CW w ogóle wydaje się wyjątkowo mocne w tym roku. Również najbardziej czekam na Arrow, być może zerknę też na Cult ;]

ocenił(a) serial na 7
Solarie

Zdecydowanie Cult też jest warte uwagi. Te dwa seriale na pewno zrobią wokół siebie sporo zamieszania. CW się postarało, chociaż na Piękną i Bestię i The Carrie Diares patrzę trochę z przymrużeniem oka ;) No, ale zobaczymy.

ocenił(a) serial na 7
pietrusia

Na Carrie Diaries na pewno nie zerknę, szykuje się zastępstwo [obecnie] koszmarnego Gossip Girl. Jestem osobą dość sentymentlaną i ciężko mi porzucić jakiś serial, który oglądam, więc nadal oglądam GG, ale cieszę się niezmiernie, że w tym roku uwolnię się od tego serialu w końcu. Beauty and the Beast też mnie jakoś nie kręci, poza tym nie lubię Kreuk.

Solarie

Najlepsze będzie to, że Arrow i Supernatural lecą w ten sam dzień, więc będzie co oglądać. Wprawdzie SN trochę podupadło, to jednak nadal jest bardzo solidne.

ocenił(a) serial na 7
Solarie

Ja jako dosyć sentymentalna osoba próbowałam pociągnąć GG do końca, ale to co zrobili z tym serialem i jego bohaterami.. Nie wytrzymałam i przestałam oglądać gdzieś koło 4 sezonu. 'Carrie' będzie pewnie kolejną opowieścią o dzieciakach z liceum, a ja już niestety z tego wyrosłam. Poza tym wciąż mam w pamięci 'Seks w wielkim mieście' i nie chce niszczyć sobie tamtego obrazu, jakimś nowym. A co do Bestii to mam to samo odczucie co do Kreuk. Nie przekonuje mnie ta aktorka ;]

ocenił(a) serial na 7
pietrusia

Jednym plusem 4 sezonu była Katie Cassidy :D No, a w 5 jest Elizabeth Hurley, chociaż tyle, no ale wątki jakie robią coraz bardziej przypomina już telenowelę ;d SPOJLER wracający z zza światów Burt oO ksiądz manipulant, zaginiona kuzynka, podszywająca się pod nią koleżanka, a jeszcze jak dowalili wątek, że Serena jest siostrą Ivy oO

ocenił(a) serial na 7
Solarie

No właśnie gdzieś po tym jak zdemaskowali Cassidy, że nie jest tym za kogo się podaje <matko już nawet nie pamiętam,o co to dokładnie chodziło> zawiesiłam oglądanie. A później tylko dochodziły do mnie słuchy, że zrobili DAIR <wtf?> i Blair mówiła, że tak naprawdę nigdy nie była szczęśliwa z Chuckiem i te inne głupoty to łapię się za głowę. Jak można zniszczyć tak serial? Gdy przypominam sobie pierwszy i drugi sezon, no ewentualnie jeszcze trzeci to mogę śmiało powiedzieć, że ktoś spieprzył robotę kolejnych sezonów.

ocenił(a) serial na 7
pietrusia

To się powinno skończyć po 3 sezonach. Teraz to taka Moda na Sukces Teen Version.

Solarie

Trailer mi sie podoba, i jak nie zrobią z tego kolejnego smallville to będzie dobrze. Po prostu nie trawie tego prymitywnego serialu.

ocenił(a) serial na 8
Solarie

Arrow jest najbardziej wyczekiwanym przeze mnie serialem z jesiennej ramówki. Uwielbiam Katie Cassidy, stąd zainteresowanie. Po obejrzeniu tych trzech trailerów czuję, że to będzie coś ciekawego ;)

lama_91

Ze wszystkich propozycji The CW najbardziej czekam właśnie na Arrow :))) Nie żałuję, że głównej roli nie gra Justin Hartley... Lubiłam go w Smallville, ale cały serial był taki... przesłodzony, nierzeczywisty. Amell bardziej mi pasuje do tej roli, jest niesamowicie sprawny fizycznie i bardziej męski (bez urazy dla fanów Justina, który też mi się podoba) i TA wersja seria mi się bardziej podoba. Mroczniejsza i bardziej wiarygodna. Historia faceta, który przeżył piekło na wyspie, wraca zupełnie odmieniony, żądny zemsty :) Nie mogę się już doczekać premiery :) Trzymam kciuki i wierzę, że będzie bardzo dobrze :)

Solarie

W sumie to się trochę podjarałam. Ta cała "Strzała" dobra może być.

WhiteDemon

w sumie ja też się pod jarałam po trailerze ;) Może być ciekawy....a serial dołączyć do kolekcji ;)

bliss6

XD Może akurat, to świeże "mięsko" serialowe będzie strawne.
Bo ostatnio mam mega pecha do seriali.
No, jakichś dobrych kilka miesięcy pech ten trwa;)

WhiteDemon

katie cassidy <33

kasiak__01

obejrze jedynie dla Katie Cassidy :)

Blair

i dla amella, tworzą fajną duet z tego co zdołałam wyłapać na jutubie i paru zdjęciach na tumblr ;)

ocenił(a) serial na 8
Solarie

Bardzo podoba mi się, że ten serial wygląda tak batmanowato - młody facet przeżywa tragedię, ćwiczy i nabiera sprawności oraz umiejętności, by potem wrócić do miasta, w dzień udawać milionera, a nocami rozbijać mafijne struktury. Tak jak idea faceta ubranego w kaptur i strzelającego z łuku jako superbohatera dotąd mnie śmieszyła, tak ten serial może mieć dobry klimat. Będzie co oglądać!

P.S.
I oczywiście oglądam dla Willy Holland - chociaż pewnie i tak dostanie max 5 minut na odcinek.

ocenił(a) serial na 5
Khaosth

Trailer jak trailer, ale sneak peek z pilota sprawił, że straciłem wszelkie nadzieje na fajny serial.
Przeciwnicy strzelają całymi seriami centymetry od Olivera, strzelają oczywiście tylko w trudnych sytuacjach, no bo przecież jak jest czyste pole, to nie będą strzelać, tylko go gonić, aż się gdzieś będzie mógł ukryć. A ten skubany potrafiłby się schować przed ostrzałem za słupkiem od znaku drogowego. Mówisz, że batmanowato. Z której strony? Tam nie było takich głupich scen, Batman obrywał, ale ratowała go zbroja. To natomiast będzie sensacyjna bajeczka. :/ Ni to Smallville, ni to Batman. Brakuje tylko żeby Arrowa grał Steven Seagal.