PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=644652}

Arrow

2012 - 2020
7,3 64 tys. ocen
7,3 10 1 63887
6,0 13 krytyków
Arrow
powrót do forum serialu Arrow

A wy jak myślicie ;P?

GreenArrow2

No, troszkę.
Czuć w powietrzu, że powoli zbliżamy się do końca sezonu

acanira

Jak w powietrzu? Przecież to oczywiste.

Bartonson12

Każdy odcinek kończy się tak, że następny wydaje się być jeszcze lepszym, i to nie spada. Coraz więcej powikłań i oczywiście tego "po*ebania" sprawia, że ten serial jest tak zaj*bisty :D Ja się zdziwiłem że Thea się dowiedziała się o tym drugim sekrecie, a nie najważniejszym. Nie zmienia to jednak faktu, że Laurel zna sekret, i teraz może się zacząć ostra gra :D

Ounterios

W ogóle z tego Slade'a straszny skarżypyta :P.

pl_szajba

No prawda, sprzedawczyk :D

Ounterios

Slade owszem powiedział Laurel, że Oli to Arrow. Ale czy od razu uwierzyła ? Tego nie wiemy przecież.

lexus123

Uwierzyła

nea_filmweb

Aha czyli wchodzi Slade, mówi Laurel że Oliver to Arrow i wychodzi a ona to łyka ot tak od razu... Była zszokowana ale czy uwierzyła od razu ? Dowiemy sie za 2 tyg.

lexus123

Laurel siedzi w tym od początku, ciągle akurat do niej chodził, ją prosił o pomoc, ją ratował, wmawiała ojcu ze Oliver to nie Arrow itd itd, wiec czemu miała by od razu nie uwierzyć ;) Ja wiem, że to na podstawie komiksu, stoisz obok kogoś pół metra i nie rozpoznajesz, ale jeśli mówi jej to nawet porywacz-Slade to powinna uwierzyc juz

lexus123

Tak , bo potem zawitała do oli i chciała się z nim bzykać ;d , no to chyba to łykła

lexus123

Laurel nie wiedziała, czemu w 17 odcinku jest taka ważna, ważniejsza, niż reszta zakładników. Teraz wie. Może od razu nie uwierzyła, ale po godzinie skleiła by wszystkie fakty.