Serial pojawi sie w pazdziernniku na Uniwersal Chanel troche mnie to z martwilo bo mam
Uniwersal chanel ale do konca roku gdy tego kanalu nie ma na platformie na nc+ chyba ze sie to
zmieni a,tak na marginesie to myslalem ze ten serial trawi do Axn spin bo tam jakos ten serial
lepiej chyba pasuje. Moze na Uniwersal nie ma wielu nowosci kanal nie daje w HD to szkoda tego
kanalu ze nie ma na NC+
Dla mnie moze nadawac nawet w 3D jak co z tego wiem tego kanalu nie ma w Nc+ maja tylko klienci ktorzy sa na starych zasadach w cyfrxe+ czyli ci ktorxy nie zgodzili na przejscie do nc+ a tam tego kanalu nie ma jak gfziesz czytalem ten kanal nie psuje do polityki nc+,zal mi bo mam tam serial ktory ogladam jest to Hawali 5.0 i moze byc jeszcze Bananowy doktor ale gdy kanal nadaje juz w HD izacznie puszcczac wiecej nowosci to moze nc+ skusi sie na powrot tego kanalu i licze na to. Trzeba zaznaczyc ze juz abonenci stracili kanal i chyba z tej samej rodzinny czyli 13ulica.
nie można było zostać w cyfra+ bo taka firma już nie istnieje i musiałeś się zgodzić na nowe warunki albo przejść gdzie indziej. Po co się pultać trzeba oglądać online, na żywo w The CW lub na drugi dzień z napisami na stronkach z serialami. Nie wiem poco oglądać z lektorem pierwszy sezon skoro na necie będzie już drugi. Pozdrawiam
Pisze się "nielegalnie". A o legalności można dyskutować. Zapłaciłam za oglądanie stacji nadającej najlepsze seriale. Właściciel strony podobno ma z nimi umowę a czy faktycznie płaci im za nadawanie to już nie moja brożka. Pomyślał by kto że taki święty się znalazł. Jak na spowiedzi ile razy jechało się na gapę, ściągało się na klasówkach, wagarowało się, pobiło się kolegę o innych rzeczach nie wspomnę, a drogi kolego to wszystko jest NIE LEGALNE. Pozdrawiam prawych tego kraju.
W nic nie trafiłaś,wiec się nie wysilaj są ludzie uczciwi jeszcze w tym kraju .
Ostatnio w TV usłyszałem promocję Arrowa na UC. Głosy były zdubbingowane i brzmiały okropnie zabawnie. "Oliver Queen żyje" to jakby powiedział jaki narrator, a nie dziennikarz wiadomości. A jeszcze te słowa Olivera "Muszę się stać czymś innym" był wypowiedziane w koszmarnym tonie i angielska wersja "I must become something else" brzmi o wiele lepiej dla ucha. Mam nadzieję, że ten cały dubbing był tylko na potrzeby reklamy, a serial będzie z lektorem/napisami w TV ;)