PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=644652}

Arrow

2012 - 2020
7,3 64 tys. ocen
7,3 10 1 63903
6,0 13 krytyków
Arrow
powrót do forum serialu Arrow

WRESTLING :D

ocenił(a) serial na 10

Niedawno w USA(23.08.2015) odbyła się SummerSlam czyli gala wrestlingu . W jednej z walk wziął udział - Stephen Amell, w duecie z Nevillem pokonali Stardusta ( to przez kłótnie z nim na wcześniejszej gali Amell zdecydował się wziąć udział w walce) oraz Kinga Barretta. Wszystko oczywiście ładnie wyreżyserowane od samej kłótni po walkę, ale dla fanów serialu jak i samego aktora niezła dawka popisów Arrowa :)

ocenił(a) serial na 5
barney23

Nawet jeśli to było wyreżyserowane to i tak było to świetne widowisko :) Początek był bardzo bolesny dla Amell'a...

barney23

No dla mnie to bylo nie do obejrzenia. Nie rozumiem sensu "jarania sie" czyms co jest rezyserowane? Juz wole boks. To jest tylko moja opinia. Za pewne zostane zjechana, ale lata mi to. No i ktos pewnie stwierdzi niedlugo, ze nic mi sie nie podoba i tylko narzekam :D

ocenił(a) serial na 10
mania19

Patrząc na ilość ludzi, która to ogląda, pieniądze jakie zarabiają gwiazdy wrestlingu to trochę ludzi się tym jara ;) Ja to oglądam z przymrużeniem oka, ale jedno trzeba przyznać - sprawność fizyczna większości, te wszystkie ewolucje to wymaga ogromnej pracy. A do tego te wszystkie szopki w stylu ten przywali temu krzesłem, ten tego nie lubi a ten tego (zresztą sam początek kariery w tym sporcie Amella) to takie dodatkowe atrakcje. W sumie bardziej zrozumiem "jaranie się" takim sportem niż "jaranie się" jazdą na konikach i uważaniem tego za sport ;) ale co kto lubi ;)
A zjechać Cię nie ma za co ;p

barney23

No jazda na konikach to tez nie ma sie co jarac :) vhyba, ze ktos lubi :) Ale ludzie nie rozumieja, ze to sciema?

ocenił(a) serial na 10
mania19

Patrząc na reakcje widowni po porażkach ulubieńców to mam szczere wątpliwości czy rozumieją :)

barney23

I wlasnie tego nie moge zrozumiec :) Moze dlatego, ze to amerykancy :)

ocenił(a) serial na 10
mania19

Nie musisz rozumieć, bierz treningi i trenuj wrestling ;p

barney23

Wybacz, nie mam czasu na pierdoły :D hahaha

ocenił(a) serial na 10
mania19

No racja, parę milionów w tę czy drugą stronę to żadna róznica ;p

barney23

Tyle ile mam zdecydowanie mi starczy :) pieniadze nie sa najwazniejsze :) i nie jestem sprzedajna :D

ocenił(a) serial na 10
mania19

Nikt nie mówi o sprzedawaniu ;p prosty układ - ty zasuwasz na treningach, ja jestem menadżerem ;p